Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítéli el jobban a társadalom a poligámiát, mint a hipergámiát?
mi az a hipergámia?
a poligámia ha több hapsival is vagy ugye?
Ja, a poligámia az.
A hipergámia meg az, hogy valaki csak a legjobbat veszi férfiszámba/nőszámba, az aktuális Brad Pittet, Kim Kardashiant stb.
a legjobban?
ha valakivel együtt vagy akkor eleve a legjobbat keresed.
Szóüval még mindig nem értem mit értesz hipergámia alatt?
Azt h pénzes hapsival nővel vagy és az alapján itélsz hogy mit tud neked adni.
utánanéztem megértettem .
alapvetően számomra a boldog kapcsolatot azt jelenti ha a párom szeret, én is őt, korrektek vagyunk egymáshoz, támogatjuk egymást.
A nők alapvetően monogámok ezt tudjuk -
a férfiak poligámok - keresik az ujat (ezzel szerintem baj nincs ha biztositja h nem hoz haza nyavalyát és nem tud róla az asszony .
a hipergámia nekem picit olyan h felfele szop..sz.
a párod tulajdonságai és külső jegyek alapján választod. Alapvetően mindenki szeretne gazdag hapsit. A baj az hogy ha ugy alakul kizárom a szegény de tökéletes hapsit mert csóró.
És felmerül h a gazdag psi megvesz téged,
alapvetően nekem nincs bajom ezzel se
Ha így írod le... hmm.
Tehát van egy párod, akit szeretsz. Ő szeretne egy csomó másik pasival is bszni. Téged ez bánt, mert szereted a kedvesed.
Van egy csomó random zsírdisznó cigányasszony, akik nem tartják fair-nek, hogy nem jössz össze velük, pedig nekik bejössz.
A férfiak is monogámok, hiszen féltékenyek, ha a nő mással is szexel. Az emberiség teljesen monogám. Ahol kialakult a többnejűség/többférjűség ott kizárólag a vagyon/földterület megosztása miatt. Sokszor a testvéreket vették el, hogy ne kerüljön idegen kézbe a birtok.
A muzulmánság meg egy elmebaj, 1 próféta mondott valamit és képesek magukat felrobbantani amiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!