Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintitek elmondjam neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintitek elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Azt hittem titkol , megakar csalni a barátnőm. Látszik rajta hogy nagyon rosszul érzi magát azt hiszi hogy szakítani akarok vele. Napok óta hívogat és folyamatos ir. Be akarja bizonyítani nekem hogy nem csalt meg. Bevallom a tudta nélkül 2-3napja folyamatosan nézegettem a fb jat. És amiket olvastam és ahogy láttam hogy érzi magát nekem elég bizonyíték. Párnapja már írtam neki vissza hogy hétvégén megbeszéljük de azóta is idegeskedik és mindig abban van hogy szakítok. Sajnos hétvégénél előbb nem tudunk találkozni. Felhívjam szerintetek és elmondjam hogy ne idegeskedjen? Es hogy elég bizonyíték nekem amiket olvastam?
2018. aug. 1. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd fel, ne idegeskedjen feleslegesen
2018. aug. 1. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Hol a bizalom.. a kémakciód után abban biztos lehetnél abban, hogy soha az életben nem számítanék rád ha fontos dologról van szó, ugyanis ebből adódóan nem élvezem a bizalmad.
2018. aug. 1. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, ha már részedről beindult a bizonytalanság és ezt el is mondod neki, hogy nyomoztál utána...sok jóra ne számíts én már nem tudnék benned többet bízni ezekután. Látom, hogy te voltál, aki kételkedett, de mivel ilyen nyomozgatásokat folytattál így nem a barátnőd, hanem te vagy a megbízhattlan, aminek jelét is adtad.
2018. aug. 1. 14:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Miért? Azért mert szeretem volna megbizonyosodni hogy tényleg nem csalt e meg? Láttam rajta hogy próbálkozik de tudtam az az ut amin jar abból nem lesz semmi. Egy ki törölt beszélgetést nem lehet vissza hozni.
2018. aug. 1. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!