Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan veszitek ezt a kábé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan veszitek ezt a kábé 50-60 válaszadót aki ebben a topikban jelen van? , mennyire fogadjátok meg az ötleteket?

Figyelt kérdés
szerintem sajnos ez az oldal egyre komolytalanabb válaszokkal van teli.
2010. jún. 19. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Persze,hogy komolyan veszem.14 vok és lehet,hogy terhes,búza és shemail is.
2010. jún. 19. 20:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszem komolyan, de ha már valaki megerőlteti magát annyira hogy kiírjon egy kérdést, akkor válaszolok,ha érdekel a téma, igyekszem olyat írni ami hasznos lehet neki. Egyébként szoktak lenni hasznos kérdések válaszokkal, és sok haszontalan is van,de azzal nem kell foglalkozni.
2010. jún. 20. 14:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Csak 50-60 lennénk akik válaszolnak itt ? Ez azért kicsit kevésnek tünik. Vannak érdekességek a kérdések és a válaszok között is.
2010. jún. 26. 18:16
 14/17 anonim ***** válasza:

van amit igen, van amit nem.

tudom, h nem csak hülye emberek járnak ide, hiszen én is itt vagyok, és én is hasznos válaszokat tudok adni másoknak.

2010. jún. 26. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyban javulna a színvonal, és a kédésekre adott válaszok minősége, ha az oldal nem anonim lenne... Így bárki bármit összebeszélhet... Magyarán ennek az oldalnak nem sok értelme van így, de ezt az adminnal kellene megtárgyalni... Főleg ezt a fel kéz, le kéz dolog irritáló. Jön a tag, ad számtech témában 8 hasznos választ, meg 1 nem hasznosat, a százaléka 97 körül lesz... Jön a szerelem/szex kategóriába, és a kérdező azt látja, hogy okos gyerek, hisz jó az aránya... Nem tudom, elég érthető volt-e...:)
2010. jún. 26. 19:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Gyurcsány is megmondta: Akinek nem tetszik el lehet menni :D (bocsi, ha nem szó szerint idéztem)
2010. jún. 26. 20:09
 17/17 A kérdező kommentje:
az előző z jót írt,lehet nem lenne ennyi csicska ha válallni kéne magad...
2010. jún. 26. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!