Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ddegradáló ha a barátnőmet”cicis macának” szoktam hívni?
Figyelt kérdés
Ő sokszor rossz néven vesz. 24/F2018. aug. 1. 09:54
3/13 A kérdező kommentje:
Szerintem egy figyelmes bók, hogy mennyire szép mellei vannak :D
2018. aug. 1. 10:01
4/13 anonim válasza:
Nem gáz, szerintem tök romantikus gesztus. Mély érzésekről árulkodik. Ja, nem :D
5/13 anonim válasza:
A párom is mindig kitalált extrem beceneveket, amikor masok meghallották csak elhűltek. Én tudtam mi van mögötte ezért én csak mosolyogtam ezeken....meg alapbol elég jó a humorérzékem és sértődős sem vagyok :-)
6/13 anonim válasza:
Ez bók?:DD Jajj... Ezzel az erővel nyugodtan mondhatod neki, hogy Bocikám:DD
7/13 anonim válasza:
Miért nem hívod pinának? Csak a cicije tetszik? Ő meg hívhatna téged faxnak, vagy ge(itanknak. Milyen romantikus!
Biztos, hogy nem 14 éves vagy?
9/13 anonim válasza:
Nem is értem miért? Már a maca is azt jelenti, hogy "dugom, de nem venném el soha", és neked ezt sikerült még megfejelned, hogy még megalázóbb legyen. Gratulálok. De annak a nőnek is, aki lefekszik egy ekkora tahóval.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!