Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet felvenni alkalmazottnak a saját vállalkozásomba? Lehet belőle vita, összeveszés, stb. szerintetek?
Van egy saját kis vállalkozásom (online kereskedelem), gondolkodom rajta, hogy a barátnőmet alkalmazom amolyan irodai kisegítőnek (a jelenlegi munkahelye nem a legjobb, nekem pedig kell egy ügyintéző).
Felmerültek bennem kérdések, amikből, hát... vagy összeveszés lenne, vagy elégedetlenség, és ez a kapcsolatunkra is negatív hatással lehet:
-Fizetés: Ha keresek 10 Ft-ot és abból 2 az ő fizetése (mert egy idegennek ennyit adnék), nem neheztelne?
-Ha nem válik be, mint munkaerő, és elküldöm, hogy reagálna?
-Egyéb probléma nekem nem jutott eszembe, így várok észrevételeket :)
Persze, tudom, nem ismeritek, meg ezt alapvetően nekem kellene tudnom, így inkább a véleményetek érdekelne, hogy Ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben?
(24, 27 évesek vagyunk)
Hatalmas nem
Párral max kozos, az alá-fölé nem működne
Meglep a hozzáállásotok...
Nem akartam összegeket írni, de havi 700-900 a tiszta bevétel, és ennek a felét egy "irodai alkalmazottnak" adni?! Ti biztosan így csinálnátok :)
140-180 még rendben van (itt jegyzem meg, hogy jelenleg kevesebbet keres a munkahelyén).
Amúgy az a probléma, hogy jelenleg bele akar szólni, hogy kivel dolgozhatok együtt - nem nézi jó szemmel, hogy egy csinos, korombeli lánnyal tartózkodom órákig az irodában... na erre mi a megoldás?
Az se mindegy mit csinal az az irodai alkalmazott,mert egy multinal 200 felett keresnek joval,ha tudnak nyelveket meg foleg.
Te amugy hol elsz? Nagyon nem ertesz ehhez ahogy latom.
Amugy te mit szolnal ha egy izmos adonisszal lenne kettesben akar 8orat?
Valamint te is olyan lehetsz,aki nem a tudast nezi,hanem,hogy mennyire csinos az alkalmazott.
Tipikus pasi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!