Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszélnek egyesek "férfi többségről", mikor majdnem kétszer annyi egyedülálló nő van, mint férfi?
Ebben nincs benne a korok szerinti megoszlás, de ne mondja nekem senki, hogy annyira nagy különbség lenne arányaiban mondjuk a huszonéves korosztályban.
úúú erről még mindig megy a vita és fog is.
Mindenki másképp látja.
Ezek az adatok pedig nem jelentenek semmit. Soha nem hittem bennük.
Tehát minden korosztály benne van?
Az özvegyek is? Mert ott sok a nő.
Fiatalok között kb 50-50 a nemek aránya.
Én úgy gondolom több a nő, DE! Összességében!
Minden korosztály cakkum pakkum.
pölö: sokkal több az egyedülálló nő 50-80 között mert a legtöbb helyen mamikat látni egyedül kevés papit.
"mikor majdnem kétszer annyi egyedülálló nő van, mint férfi"
És közülük hánynak van gyereke? Mert ő egyedülálló ugyan, de a legtöbb gyerektelen férfinak mégsem potenciális partner.
A nők statisztikailag tovább élneklegalább egy tizessel, ráadásul a házasságok zömében a nő fiatalabb vagy jóval fiatalabb a férjénél.
Nagyon sokan akik már megéltek egy házasságot elejétől a végéig nem akarnak újra elköteleződni, akkor viszont marad alternatívaként a 20-30 év özvegység vagy egyedülállóság, papíron legalábbis.
Ezt is kalkuláld bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!