Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire értesz egyet azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értesz egyet azzal, hogy a mai nők többsége a Hermione Granger nevű karakter jellegzetességeit viseli magán?

Figyelt kérdés

Okoskodnak, azt hiszik, hindig nekik van igazuk. Továbbá prűdek,konzervatívak, képtelenek mások nézeteit megérteni.

Nem csodálkoznék, ha a karakter megalkotását egy az egyben a mai nők inspirálták volna.

2018. júl. 31. 11:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy Hermione kitörölte a szülei összes emlékét magáról, de erről egy szót sem szólt a többieknek, pedig ez egy elég bátor dolog és pl Ron nem tudta volna megcsinálni, benne nem lett volna ennyi értelem például. De nem szólt meg nem kérkedett vele, nem hisztizett miatta. A másik két főszereplő meg mindenen tud nyavalyogni és hisztizni.
2018. júl. 31. 11:50
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Ez a leírás rád sokkal jellemzőbb, így a kérdés és a válaszaid alapján. :D

Prűd és konzervatív nők... Te se nagyon mentél mostanàban fesztiválra vagy bulizni. :D

Gondolom, ez nálad arra szinonima, hogy nem hagyta magát megdugni, mert nem jössz be neki. XD

2018. júl. 31. 12:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Bámulatos, mennyire NEM sikerült felfognod Hermione jellemét, ahogy a többi szereplőét sem,a logikát hiába bálványozod, mert neked sem sok adatott belőle, az, hogy érzelmi analfabéta vagy, pedig nem könnyíti meg a normális kapcsolatot normális nőkkel.
2018. júl. 31. 12:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A könyvben szerintem egyetlen szereplő prűdségét sem igazán lehet megismerni, mivel egyáltalán nem esik szó róla.

Hermione fényévekkel logikusabban és ridegebben gondolkozik, mint Harry vagy Ron, Harryt szinte mindig az érzelmei vezérlik, és képtelen fegyelmezni magát, még a saját kárán sem tanul és Voldemort egyszer úgy is beszél róla, hogy egész egyszerűen a vak szerencse mentette meg mindig. És ez igaz. Ellenben Hermione korát meghazudtolóan tervez mindig mindent előre, átlát egy csomó összefüggést, amire mások nem jönnek rá, sokkal előrébb tud gondolkozni a többiekhez képest. Az egész sorozat alatt nem tudom hányszor fordult elő, hogyha nem lett volna, akkor sehova nem jutnak vagy még idő előtt meghalnak.

Persze tudom, ez most csak egy fröcsögős kérdés nőkre kiélezve, de Hermione pont rossz példa emiatt.

2018. júl. 31. 12:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Őőő régen olvastam a könyveket, de nem véletlenül Hermione volt az, aki megfejtette a Titkok kamrájának a titkát? Amire még Dumbledore sem jött rá? Ott feküdt a gyengélkedőn kővé dermedve egy kitépett könyvlappal a markában, ami a a baziliszkuszról szólt és még azt is ráírta, hogy csövek, mert rájött, hogy a falakban közlekedik a vízvezetékekben. Szóval kérdező, ezt a kérdést buktad :D
2018. júl. 31. 20:04
 16/17 anonim ***** válasza:
83%

Rossz példát hoztál, Hermione volt az EGYETLEN racionális, értelmes női karakter, aki gondolkodott, nem ragadtatta el magát, hideg fejjel döntött, stb.

Ő megmondta, hogy Harry álma Siriusról csapda, ne menjenek, persze Harry telibeszarta a dolgot, hát meg is halt miatta, és örülhet, hogy csak ő.

Az meg tök érthető, hogy Ronra kiakadt, aki mellesleg végig egy gyáva, önző féreg, akinek csak "én-én-én" számít, semmi más.

Prűd: szerette Krumot, csókolózott vele, szerette Ront (bár, hogy mit evett rajta azt nem tudom), gyerekeket csináltak aztán.

Mások nézeteit pedig megérti, csak éppen nem 100% az érzelmei vezérlik, ezért tűnhet picit "ridegnek".

Hermione okos lány, racionális, és épp ezért sokkal jobban tetszik a karaktere, mint akár Harryé, aki egy hülye önfejű, makacs és hisztis kölyök.

2018. aug. 3. 17:57
 17/17 anonim ***** válasza:
A kérdező fél, hogy egyszer megverik, mint Ront :) Tanulj meg karatézni, akkor meg tudod magad védeni :) Meg a személyiségednek is jót tenne.
2020. júl. 26. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!