Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, szerintetek aranyos vagy inkább idegesítő, ahogy a nők mindent túlagyalnak, túlkombinálnak, és grandiózus gondolati építményeket emelnek a legegyszerűbb, leghétköznapibb dolgok köré is?
Figyelt kérdés
Szerintem általában aranyos, de néha roppant idegesítő tud lenni. Ti hogy vagytok ezzel?2018. júl. 31. 00:35
11/16 anonim válasza:
Egyértelműen idegesítő, szerintem egyáltalán nem aranyos.
12/16 anonim válasza:
Rohadtul karos, toxikus jelenseg.
13/16 anonim válasza:
Pedig itt általában minden férfi tudja, mit gondol a többi, folyton olyanokat írnak, hogy "mi férfiak".
14/16 anonim válasza:
férfiként nagyon idegesítene.
a partnereim ezt is szerették bennem, hogy totál egyszerűen gondolkodom.
15/16 anonim válasza:
Pedig van sok ilyen nő... A lényeg hogy tudd kezelni, mert lehet aranyos, de nagyon idegesítő, fárasztó is. Én már eljutottam arra a pontra, amikor semleges leginkább...😀
16/16 A legrosszindulatúbb válasza:
Szerintem semmi aranyos nincs benne. Iszonyat idegtépő, amikor faék egyszerűségű dolgokat cifráznak a végletekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!