Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen frizurát ajánlatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen frizurát ajánlatok szexhez?

Figyelt kérdés

Csajok: hogy hordjátok félhosszu hajatok közben? nem zavar, ha kibontva van?

Pasik: milyen haj jön be nektek? nem zavar, ha kibontva van?

Tippek?

2010. jún. 19. 17:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hát én meg pont összekötve szeretem, mert ha ik van engedve, belelóg a szemünkbe, a szánkba, ráfekszünk, sehogy se jó... Persze ha már belekezdtünk kiengedett hajjal, akk nem állok meg összekötni, de ha épp össze van kötve, közben mindig megállapítom magamban, h de jó:P
2010. jún. 21. 23:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Aranyos kérdés :) Nálunk változó. Csípőig érő hajam van, kedvesemnek vállig érő. Alapjáraton mindketten odavagyunk a szép hosszú hajért magunkon meg egymáson :D Eleinte kibontva hagytuk mindketten, de az volt a baj, hogy kedvesem szex közben illetve utána miközben alvás közben magához húzott, iszonyúan összekócolta, több óra volt kibontani. Kedvesemé meg zavaróan az arcomba lógott, ha éppen ő volt felül, így olyankor össze szoktuk kötni. Amióta rájöttem, hogy összekötött hajjal is pont ugyanúgy tetszek neki :D, bátran összekötöm bármikor, a szex is épp olyan jó így. ;) De ha megyünk valahova, azért mindketten trúk vagyunk és lobogtatjuk a sörényt :D:D:D
2010. jún. 21. 23:59
 13/13 anonim ***** válasza:
hosszú göndör, és szeretem ha közbe hullik
2010. jún. 22. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!