Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy megcsalt anyuka hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy megcsalt anyuka hogyan tud ilyen jóban maradni az exférjével?

Figyelt kérdés

Családomon belül történt az eset.

8 éve együtt voltak, jött az első gyerek, közben is volt valami félrelépős szitu, amin túljutottak. Jól éltek tovább, jött a második gyerkőc, közben házat épitettek. Kis időre rá, megfogant a harmadik és közben kiderült, hogy a férjnek van egy 20 éves szeretője egy ideje már.

A félig kész ház az anyukáé, de egyedül maradt 3 kislánnyal, kéthetente jön látogatóba a férfi. Anyagilag nem segit a ház befejezésében.

Amin nagyon csodálkozok: eseményeken, vagy közös programon teljesen jól elvannak. Pl gyerek szülinapján, ottvannak a rokonok, az exférj is, ott eszik, alszik nevetgél velük, sőt pózol a képeken, akár külön a volt feleséggel.

Tök normálisan beszélgetnek és elvannak, a történtek ellenére.

Hogy lehet fenntartani ilyen viszonyt ezek után?

Belegondolva a feleség helyében, én többé nem tudnék ránézni a férfire, de anyós-após helyébe s3ggbe is rúgnám. Mit szóltok ehhez?

2018. júl. 29. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Lehet inteligensen is kezelni. Nyilvan volt ok okozat hogy igy alakult. Nem utolso sorban ha mar elvaltak, akkor ez a ldgkor jobb a gyerekeknek mint ha egymadt kopdosnek
2018. júl. 29. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Ahogy az első írta: attól, hogy érzelmileg lezárták a kapcsolatukat, a gyerekek előtt még lehetnek normális viszonyban. Ehhez tényleg megfelelő intelligencia kell, máskülönben jön a "én többé nem tudnék ránézni a férfire, de anyós-após helyébe s3ggbe is rúgnám."
2018. júl. 29. 22:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a gyerekek miatt maradt igy.

Viszont magát ezt a 'túl' jó viszonyt csodálom. Oké, nyilván túloztam, mikor azt irtam, hogy nem néznék rá többet, mert attól még az apjuk maradt a gyerekeknek. De fura ez a szükségtelen megnyilvánulás pl csak ketten pózolgatnak a képen, kivasalja az ingjét, ott alszik a családdal stb.

2018. júl. 29. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem szerette eléggé/sosem bízott benne igazán.

Nem esik olyan rosszul a megcsalás, ha nem voltál oda a pasiért.

Egy ilyen exemmel remekül kijövök, egy másik csak simán dobott ezeréve megcsalás nélkül, de vele nem tudok megmaradni kettesben.

Szerintem keveset tudsz nagyon a viszonyukról, ne foglalkozz vele.

2018. júl. 29. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy te családtag😁 te vagy a szerető, és most féltékeny vagy. Úgy vannak ilyen jóban, hogy az asszony így fogja szép lassan visszaszerezni a férjét.
2018. júl. 29. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Úgy hogy ritka èrtelmes a nő, ès a sajàt sèrelmèbe èrzelmileg nem ràngatja bele a 3 közös gyereket, mert az a gyerekeknek fàjna, nem az apànak. A gyerekek szeretik az apjukat, nem èrtik mèg hogy működik a hàzassàg. Ha most szidnà az apjukat, meg haragudni kène a gyerekeknek is rà, mert jajj utàljàtok mert szegèny anyu miatta szomorú, akkor a gyerkekek èrzelmileg szètszaladnànak. Szeretnèk az apjukat, de anyut is aki miatt haragudni kell. A szorongàs melegàgya ez, meg a kèsőbbi megfelelèsi kènyszerè. Le a kalappal anyuka előtt. Sok ilyen èrtelmes szülő kène. Amúgy ha nem igy viselkedne apuka akkor sem segitene befejezni a hazat, sem adna több pènzt, csak a gyerkek szenvednènek.
2018. júl. 29. 23:59
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
Osztom, okosan kezelik, a gyerekek miatt. Sokkal-sokkal jobb ez, mintha elkezdenék köpdösni egymást és a gyerekeket felhasználni egymás ellen. Minden elismerésem nekik.
2018. júl. 30. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!