Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért buzdítják a férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért buzdítják a férfiakat arra, hogy tagadja le a szüzességét? Mit kell ezen szégyellni?

Figyelt kérdés
Gyerekes és bátortalan cselekedett letagadni ezt. Nincs ebbe semmi szégyellni való, inkább az a gáz, mikor valaki hazudik erről. Nem kell egyből ezzel indítani, de letagadni se érdemes.
2018. júl. 29. 12:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy huszonéves pasi (vagy akár 30) azt mondja nekem hogy ő még szűz akkor két lehetőség van: vagy azért mert nagyon ronda és akkor valószínűleg nekem se jön be, vagy ha helyes mégsem volt még nővel akkor gyanús hogy van valami defektje.
2018. júl. 29. 13:16
 22/26 anonim ***** válasza:
74%
#21 szóval ha valaki ronda, akkor tök természetes hogy ne legyen senkije?
2018. júl. 29. 13:23
 23/26 anonim ***** válasza:

Azért, mert a többség nem tudja úgy "előadni" ezt a dolgot, hogy jól jöjjön ki belőle. El lehet mondani szégyenkezve és vöröslő fejjel habogva és el lehet úgy is, hogy közben sugárzik belőled, hogy tök rendben vagy önmagaddal - eddig nem találtál megfelelő nőt, akárkivel meg nem akartál szexelni, csak azért, mert egyesek szerint "ciki" szűznek lenni.

Az idősebb szűz férfiak többsége viszont jó eséllyel az első kategóriába esne bele és csak feleslegesen leépítené magát a nő előtt az önbizalomhiányos magyarázkodásával.

2018. júl. 29. 13:49
 24/26 A kérdező kommentje:
Figyeljetek nekem sokáig nem volt senkim, mivel elég válogatós voltam és sokáig nem találtam vonzó nőt, aki viszonozta volna a közeledésemet. Aztán megtaláltam a páromat, mikor rátértünk a kapcsolati témára elmondtam neki a helyzetemet, csodálkozott rajta elmondtam, hogy miért történt ez és ennyi. Magabiztosan adtam elő és nem állítottam be magam áldozatnak, pedig lehetett volna rá okom, mert mielőtt megismertem volna elég sokat csalódtam a nőkbe, de nem sajnáltattam magam, próbáltam tovább lépni a sérelmeken. Lehet sokan itt szúrják el.
2018. júl. 29. 13:59
 25/26 anonim ***** válasza:
57%

2. Oké, nálad így volt, de miért gondolod azt, hgy minden nő ugyanígy viszonyulna hozzá, mint a te barátnőd?

Ez kb olyan, mintha egy nő azt írná, kur.va voltam, elmondtam a pasimnak és megértett. De az nem jelenti azt, hogy akkor minden pasi ugyanígy viszonyulna hozzá, sőt!

Szóval örülj hogy a te nőd ilyen "megértő" volt, de a nők többsége akkor is defektesnek nézne.

2018. júl. 29. 14:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Azért mert még mindig él az az ostoba sztereotípia, hogy a férfi attól férfi ha jó nagy kan, a nő pedig attól igazán nő ha ártatlan.

Vagyis a férfi szüzessége negatív, a nőé pedig pozitív töltetű.

Holott ha a nemi egyenlőségre törekszünk akkor valójában a szűzkultusz az egyik legnagyobb hátránya a férfi nemnek.

A női szüzesség garancia volt a férfi számára azt illetően, hogy az örököse valóban vér szerinti leszármazott.

Ebből is látszik milyen nehéz kiirtani egy többszáz éves berögződést..

2018. júl. 29. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!