Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól látom vagy mit gondoltok?
A kérdésem nem kifejezetten a kapcsolatomról szól hanem a páromról és a szüleiről. A kapcsolatom jó a párommal, azzal nem igazán vannak gondok de a szüleivel való viszonya gondolkodtatott el. A párom már dolgozó ember, a szüleitől külön él. Vannak dolgok amiket furcsállok velük kapcsolatban, úgy érzem a szülei túlzottan "rátelepszenek". Nem azért mert gyakran látják, hanem más okból. Volt, hogy az anyukájának nem tetszett, hogy a párom ide vagy amoda vitt egy tányért vagy hova rakta. Volt, hogy párom apukája épp a páromnál volt, anyukája otthon de a párom apja hirtelen hazament mert a párom anyukája beteg lett. Meg, volt, hogy páromnál volt az anyukája és ő akart elmosogatni nála pedig a párom külön él és el tud mosogatni. Az apukája szerintem másabb de ő meg minden hétvégén megy a páromhoz, mondjuk ennek családi okai is vannak de a szabadsága egy részét is mindig a páromnál tölti. Van egy olyan érzésem, hogy az anyukája páromnak otthon is kicsit "dirigálós" lehet és párom édesapja ezért megy folyton a páromhoz, szinte mindig amikor nem köti haza a munkája. Meg, most az lesz, hogy talán a szülei hozzá költöznek. Párom szerint ennek főleg anyagi okai vannak, azt el tudom hinni mert mennek a szülei nyugdíjba de én akkor is furcsállom mert a fiuk felnőtt ember, eltartja magát, eddig is el tudta, ha meg a szüleit anyagilag segíteni kellene, szerintem lehetséges lenne úgy is ha nem költöznek hozzá. Meg tudhatják, hogy a párom már nem velük lakik egy ideje, elszokott már attól, hogy együtt lakjanak. Mondjuk elférnek mert nagy a ház, meg lehet úgy oldani hogy ne legyenek egymás nyakán nagyon de nekem van egy olyan félelmem is hogy csak jobban irányítanák a páromat azután. Szerintem biztos, hogy ez a szülei ötlete volt és nem a páromé. Azon nem lepődök meg ha hétvégente találkoznak de azon hogy az anyukája beleszól dolgokba, azon már inkább. Vagy ez normális, mert mégiscsak az anyja, az anyák meg ilyenek? Amúgy a párom el tud mosogatni meg magának megcsinálja amit kell, takarít de mégis mikor az anyja ott volt, mindent ő akart csinálni. Mosogatni, főzni, meg lehet mást is csinált. De minek ha a párom meg tudja csinálni magának és nem is volt beteg éppen, se semmi?
Velem kifejezetten rendes, törődő, segítőkész a párom, szeretem is és én is fontos vagyok neki, ez látszik egyéb dolgokból . Ha rólam van szó, akkor megcsinál a párom mindent, segít amiben kell, volt hogy még el is mosogatott nekem mert mondta látja hogy elfáradtam egy hosszú nap után, ennyivel kevesebb gondom legyen.
Én vagyok nagyon kényes ez ügyben vagy tényleg kicsit rátelepszenek a szülei?
Már arra is volt példa, hogy a szülők összevesztek, aztán párom apukája szabadságon volt és ment a páromhoz több napra. Az érthető hogy rossz otthon a konfliktusos családi légkörben lenni de a páromat meg nem biztos hogy ebbe bele kellene vonniuk szerintem.
A párommal beszéltem már kicsit erről, szerintem amúgy ő nem fogja fel teljesen úgy mint én mert ezt szokta meg. Viszont azt mondja, hogy gondolkodott rajta, hogy elmenjen albérletbe valahová és nem a szüleivel lakna együtt, ha ez konfliktusokat okozna.
Most én vagyok a bunkó hogy ezek a dolgok nekem furcsák és nem tetszenek vagy tényleg a szülei viszik túlzásba?
Jesszus, vegyél már 2 mély levegőt.
Szerintem semmi hú de komoly probléma nincs, csak bolhából csinálsz elefántot. Semmi mást nem csinálnak a szülei, minthogy a szülei. Időt töltenek a fiúkkal, segítenek egymásnak. Még szó se volt költözéséről, de te már kifelé paterolod őket onnan, ahol nem is laksz.
Nincs is konkrét konfliktus, de fejben lejátszol 100 variációt, 60 vitát, 40 hisztit, 10 szakítást.
Ijesztő vagy. Hagyd abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!