Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként hogyan fogadnál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hogyan fogadnál egy kézzel írt levéllel való kezdeményezést?

Figyelt kérdés

Mondjuk esetemben annyit tudna belőni kép, face és arc :) nélkül, hogy melyik családból származom..

Mielőtt jönnének itt sokan az ilyen "élőben a legjobb", "növessz tököt", "miért nem face" típusú megoldásokkal..

MEGVAN AZ OKA A DOLOGNAK..

am jópárszor láttuk már egymást de sosem beszéltünk

Véleményetek, tartalmi javaslat?

2018. júl. 27. 19:59
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

A 18-as aggodalmát is értem..aki nem tartja kiszámíthatónak, hosszútávúnak, hogy egy látásból szerelemre képes emberrel legyen..nyilván arra céloz, hogy idővel könnyen memorizál egy másik, idealizált testet aki ilyen fajta..és így pikk-pakk átszeret..

megértem ezt is de nálam kiegészül a dolog egy megelőző jellegű önkontrollal..így hűséges típus vagyok

2018. júl. 28. 18:18
 22/22 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagyok nő, úgyhogy nem tudom, de szerintem nagyon kellemetlen lehet neki. Legalábbis maga a levél, még ha később össze is jöttök vagy összeilletek is. És miért reagálna pozitívan, ha ez a kellemetlenség érte... Azt se tudja, ki vagy, legalábbis nem ismer, lehetsz neki tökéletes, akkor sem fogja tudni, ezért nem akar emiatt megismerni. Írni írhat bárki bármit... Én írtam már szerelmes levelet, az sem sült el jól. A nők, és általában az emberek nem szoktak sokat töprengeni valamin. Nem fog arra gondolni, hogy lehet, hogy tetszenél neki, lehet, beléd szeretne. Arra viszont gondolni fog, hogy ne is találkozzon veled, ha van neki a Géza, aki amúgy veri.

"a napja legjobb pillanata, mikor engem lát"

Ez velem is így van, és egyáltalán nem csak a külseje miatt.

2018. júl. 28. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!