Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan fogadnál egy kézzel írt levéllel való kezdeményezést?
Mondjuk esetemben annyit tudna belőni kép, face és arc :) nélkül, hogy melyik családból származom..
Mielőtt jönnének itt sokan az ilyen "élőben a legjobb", "növessz tököt", "miért nem face" típusú megoldásokkal..
MEGVAN AZ OKA A DOLOGNAK..
am jópárszor láttuk már egymást de sosem beszéltünk
Véleményetek, tartalmi javaslat?
nekem nem szükséges a szerelemhez, hogy beszéljek valakivel..
neki pl már láttam csomó reakcióját, beszélt előttem, nyilván kifejező az öltözködése, sőt láttam gyerekkel is bánni..
mindegy, lehet telefon lesz..
csak egy levél megadja a teljes válasz nem adási szabadságot és a kellő időt..
egy részem durván bejönne neki, a másik meg durván nem..ezért jobb lenne időt hagyni a döntésnek..nem szeretném ha megbánná az "igen" választ
Azért az itteni fújjogó hölgyeknek is kikerekedne a szeme, meg, megdobbanna a szíve egy saját kézzel írott levél láttán. :)
Facen snassz, meg se nézi az emberlánya, h már megint melyik kretén próbálkozik be, már elnézést. Telefon megint olyan, hogy atyaúristen ki/mi lehetett ez, meg aztán nagyon hirtelen kellene reagálni.
Utcán/boltban/postán/bankban stb. megint ott van a hirtelenség.
Maradjon a levél, aztán majd eldönti a hölgy mit kezd vele. Sok sikert! :)
#13 nem vagyok romantikus alkat sőt nem is szeretem a romantikat
Nekem ettől nem dobbanna meg a szívem és nem kerekedne el a szemem
jajj, mi beteg ember van itt is..
amiket én írtam azok egyenlőek egy buszon összenézéssel? nemá'
Mindenki másképp éli meg a szerelmet,a szerelemhez hasonló érzést, amit szerintem szavakkal leírni nem lehet. Van akinek elég pár másodperc és az lesz, valakinek hónapok, évek kellenek hogy előjöjjön.
Nem látjuk a másik érzéseit,gondolatait nem tudunk ezekről semmit.
Én sem vagyok ilyen, hogy valakivel egyáltalán életemben nem beszéltem és már szerelmes vagyok,de elfogadom, hogy van aki ilyen. Nem kérdőjelezem meg az érzésit,és nem gúnyolódom rajta, hiszen mindannyian külnbözőek vagyunk.
A kérdésre válaszolva
Én örülnék egy ilyen levélnek, ha ismerem, ha nem az illetőt. Örömmel venném a levelét. A szürke mindennapokban, ebben a digitális világban szép gesztus lenne, egyáltalán nem riadnék meg tőle. Kifejezetten tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!