Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Ti férfiasnak tartját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Ti férfiasnak tartjátok, ha egy hapsi a munkahelyen káromkodik, szencségel, és idegeskedik? Ez tökös magatartás? :-)

Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 14:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szencségel :D

Ezen én is visítottam :D

Az szentségel :D

2018. júl. 27. 15:25
 12/19 anonim ***** válasza:
58%

Hát igen, az alpári parasztok tényleg káromkodnak munka közben.

A 80 éves nagyapámat egyszer hallottam káromkodni, apát piszok ritkán, párom sem szokott - pedig nem hímezgetnek egész nap.

Unokatesóm szájából ellentétben dől a szitok, hányinger.

2018. júl. 27. 15:25
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
A kérdés nem az volt hogy a férfiak karomkodnak e munka közben, vagy kell e káromkodni ahhoz, hogy dolgozzanak, hanem az, hogy a hölgyek férfiasnak találják e. Attól hogy ti "sokat látott, tapasztalt" férfiak káromkodtok munka közben, nem lesztek férfiasak a hölgyek 90%anak a szemében. Hiába háborodtok fel a válaszokon.
2018. júl. 27. 15:27
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
Én pl. nem paraszt vagyok és értelmiségi munkát végzek, de nem tudok pár mogorva szó nélkül nekiállni , már leszavaztak itt, de én akkor is tartom, hogy igen is morogni kell, mert az az egészséges. Nem is jó nekiállni úgy valamit megcsinálni, hogy oké megcsinálom azt mosolygok mellé...sokkal jobb, ha látják rajtad, hogy szarsz az egészre és morogsz össze-vissza, de tudják, hogy megfogod csinálni úgy is :) Jó ti ezt nem értitek :D 40F ezt is szavazzátok le, akkor már.
2018. júl. 27. 15:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Nyugalom a hosszú élet titka, megnevelném-csendben:D
2018. júl. 27. 15:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, te fogyatékos vagy vagy mi?
2018. júl. 27. 16:28
 17/19 acelsziv ***** válasza:
64%
Építőiparban a bunkók között az árokkaparó nők előtt biztos tökös leszel ezzel a módszerrel. Többet meg úgysem nézek ki belőled.
2018. júl. 28. 08:41
 18/19 anonim ***** válasza:
64%

Nem vonzo a nok szemeben.

Sajnos en is csunyan beszelek es indulatosan mondom az ocsmanysagokat, de ha humorral el tudom rendezni es viccet csinalok a problemabol az mindenkinek jobb. Nekem is es a kornyezetemnek is. A humorerzek szexi, a csunya beszed nem.

2018. júl. 28. 16:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy közben jól halad e a munkájával, és végül jól kijönnek e a munkatársaival :D
2020. aug. 18. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!