Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért állítják itt a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják itt a férfiak azt, hogy egy férfi nem válogathat annyira, mint egy nő?

Figyelt kérdés

Az igaz, hogy a nőknek több lehetőségük van, de azt elfejtik, hogy általában szexre van sok lehetőségük nem párkapcsolatra.

Ennyire igénytelenek vagy türelmetlenek megfelelő partnert keresni? Elhiszem, hogy nem jó egyedül lenni, és szar sokáig keresni eredmény nélkül. De nem jobb egyedül, mint egy számukra nem vonzó nővel együtt lenni? Nem tudnék megmaradni egy olyan nő mellett aki nem vonz és azt kívánnám, hogy bár ne jöttünk volna össze.

2018. júl. 27. 14:53
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja még elfejetettem leírni, hogy skatulyázni se érdemes, mint átlagos férfi ne akarjon szép nőt. Kinek mi a szép, kinek mi az átlagos. Túlságosan objektivizálják a szépséget, mindig az ilyen filmsztárokból indulnak ki, pedig mindenkinek más a szép.
2018. júl. 27. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Mert csak idén 38 nőből 38 elutasított még azelőtt mielőtt egy szót is szóltam volna.

Mielőtt azzal jönnél, hogy igénytelen lennék, noss nem mert normálisan viszonylag divatosan öltözködöm és odafigyelek magamra külsőt tekintve is.

De mivel arcra nem vagyok valami előnyös tekintetű így hiába bármi.

2018. júl. 27. 15:02
 3/10 anonim ***** válasza:
27%

Igen igaz. Egy nore jut tobb tiz, vagy szaz pasi. Mig egy pasinak jut 1-2 no. Nagy teperes, utan..meg persze ha ha no ot latja a legjobbnak. Mert ugye egy no ismerkedik 15-20-50 pasival, aztan kivalaszt egyet, akitol akar valamit. Aztan a tobbit nem pattintja le, tovabb isnerkedik veluk is, hatha valamelyik jobban megfogja. Es ha nem fogja meg egyik sem, akkor marad az a 1.

Igy megy ez.

2018. júl. 27. 15:02
 4/10 anonim ***** válasza:

A nőknek egyszerűbb szexre és párkapcsolatra is férfit találni.

Mivel minden társkeresőn minimum ötszörös férfitöbblet van, így egyértelmű.

Persze fölösleges emiatt sírni, mert ez van. Ezek tények.

Nem kellemes, amikor írsz egy csajnak és visszaír, de a következő üzenetre már nem, mert a 100 másik bejövőből kiszúr egy szórakoztatóbbat. Ez a jelenség nagyon gyakori férfiként.

Ráadásul én komoly kapcsolatot kerestem, amikor még kerestem valakit és nagyon nem számítottam különlegességnek ezzel, érezni lehetett hogy egy a sok közül ugyanúgy. Innen gondolom, hogy az is, hogy "csak szexet keresnek" is csak szimpla hazugság.

2018. júl. 27. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:

", de azt elfejtik, hogy általában szexre van sok lehetőségük nem párkapcsolatra."

Ez azért nem egészen igaz. Nagyon jó pasi van csak szexre. Ha a saját ligátokból akarnátok férfit, akkor rengeteg férfi közül válogathatok, kapcsolatra is.

2018. júl. 27. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Erre lepontoznak. Akkor irjon peovit az a lany aki nem igy viselkedik nem igy pasizik. Tessek, vagy irjon kommentbe egy “+” karaktert.

Kivancsi vagyok.

2018. júl. 27. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
6. Ne foglalkozz a pontozással, a Felnőtt párkapcsolatok" rovatban 90 %-ban megkeseredett nők vannak és pontoznak, a legtöbbjük férfigyűlölő.
2018. júl. 27. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért válogatnak mert meg van engedve nekik. Mi lenne ha mától kezdve egy férfi sem írna rá egy nőre,nem linkelnék a képeiket,egy férfi sem nézne rá az utcán egy nőre sem. Én nem egyszer kipróbáltam az utcán ha jött velem szembe egy jobb nő,elfordítottam a fejemet.Nekik ez nem tetszik,nem ehhez vannak szokva. Láttam fél szemmel ahogy nézet csodálkozva,ajánlom kipróbálásra.
2018. júl. 27. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,

A lányokkal való barátkozást is be kellene már fejezni (az ál barátkozást, ugyanis egy kis "koloncért", amit sokszor meg sem kapnak, barátkoznak egyes férfiak, vannak tiszta barátságok is persze, de az ritka). Az ezen az oldalon lévő introvetált meg ilyen olyan férfiaknak össze kellene már szedniük magukat és nem egy kapcsolattól várni a csodát. Ebben az országban a depressziósak aránya jelentősen a világátlag fölött van, talán tízszeres, nem emlékszem pontosan. Szedjétek magatokat össze, sportoljatok, tanuljatok, és ne hagyjátok magatokat kihasználni, legyen már bennetek méltóság....

2018. júl. 27. 17:19
 10/10 mikeXxX ***** válasza:
Tavaly fent voltam tinderen kb 5 hónapot általánoson jóképűnek tartanak kb 200 like-om volt amire azt gondoltam nem kevés 😁 erre idén egy ismerős lány 25 éves semmi extra kicsit molett is felrakta magát pár óra alatt 1400 like 😱 ! Van kérdés ? 39f
2018. júl. 27. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!