Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi volt a legszebb, legemlékezetesebb dolog, amit nő mondott nektek?
Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 00:56
11/21 anonim válasza:
" a kva anyádat rugdosd, te köcsög"
Akkor hangzott el amikor ismerkedtem egy gyönyörű kutyás lánnyal. A csivava a lábamba harapott és csak úgy tudtam megszabadulni tőle ha lerúgtam a lábamról. A kutya félkörívet irt le a lány körül és landolt a földön, majd párat hempergőzve megállt.
Ennek már 20 éve volt de azóta is emlékszem minden részletre, a lányra is meg a kutyára is.
12/21 A kérdező kommentje:
@8 Miért mondta ezt, furcsán jársz?
2018. júl. 27. 08:29
13/21 A kérdező kommentje:
@10 Te nem tudtad, hogy az volt neki?
2018. júl. 27. 08:30
15/21 anonim válasza:
" Amit nem kaphatunk meg, azt örökké szeretjük." Renard Ezt 18 évesen mondta/ idézte, sokáig nem értettem meg a lényegét ,de azóta már igen🤔
17/21 anonim válasza:
"@4 És igaz? Ha igen, gratulálok."
Ne magát ítélje meg az ember...mivel alap hogy mindenki azt gondolja hogy ő normális.
Én nem gondolom hogy az vagyok.
18/21 anonim válasza:
Legszebb: "köszönöm, hogy vagy"
Legemlélezetesebb: "nem érek rá" - aztán 2 percel később ment is ki mással
19/21 anonim válasza:
Na a ribizlik le is pontoztak, pedig csak egy kolléganőjükről írtam, dehát magára veszi az, aki :)
20/21 anonim válasza:
Volt barátnőm sok szépet mondott, de ami nagyon jól esett és elhittem neki, hogy "örökké a szerelmem maradsz és örökké szeretni foglak". Aztán jól átvert, mert 7 évig voltunk együtt, de végig csalva voltam. 2 éve hogy szétváltunk és azóta sincs olyan aki szépeket mondana nekem.... Ilyen nagyon hazudósak a nők. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!