Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az en eletemrol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az en eletemrol? Kuldok kepet is. Erdekel kinek mi a velemenye rolam.

Figyelt kérdés

22 eves lany vagyok. Elkezdenem meselni az eletem kiskoromtol kezdve. Probalok mindent leirni,nem csak a pozitiv dolgokat,hogy realis kepet kaphassak arrol,masok mit gondolnak rolam.

Eleg zavaros eletem volt 4 eves koromig. Apukam verte anyut,uldozte ot ezert elkellett menekulnunk tole.

Nagyon fiatalon mentem iskolaba mert azt mondta az orvos,hogy nekem artana ha meg egy evet maradnek az oviban ( ez szerintem rettenetes dontes volt..)

Szerintem tul fiatal voltam az ovihoz. Epp,hogy betoltottem a 6-ot ra egy honapra iskolas lettem.

Sokaig sirtam ha lemaradtam a tobbiektol pl technika oran,vagy lassabban tanultam mint masok,kikozositve ereztem magam,egyedul voltam,pedig oviban mindig a figyelem kozeppontjaban voltam. Ha enekelni kellett,szavalni akkor en ott voltam.

Altalanosban 4-en voltunk baratnok. Joban voltunk. Kozuluk egy baratnom volt akivel tenyleg joban voltam de aztan egy gyerekes hulyeseg miatt osszevesztunk. Gimiben egy szakkozepben kezdtem majd mivel egyedul ereztem magam ott ezert szakmunkasba atmentem. Ott is nagyreszt egyedul voltam. Vegul a 4. Ev vegen nem csinaltam meg a vizsgakat mert tudtam,hogy en ennel tobbet akarok. 2 ev alatt leerettsegiztem. Ott mar azert tobbet baratkoztam. Kezdtem kinyilni. Huztuk egymast tanulasban stb stb...Erettsegi elotti este panikrohamot kaptam es korhazban kotottem ki. Attol fogva jottek a bajok igazabol de erre kiterek meg. Kozben “osszesodort” az elet egy joghallgato fiuval aki nagyon nagy hatassal volt ram. Par hetig kavartunk csak de eldontottem,hogy en is joggal szeretnek foglalkozni ezert beadtam a jelentkezesemet igazsagugyi igazgatasira.

Eletem legjobb egy eve volt az egyetemen. Buliztam,hokos voltam,tanultam,rengeteg ismerosom volt, iszonyuan jol ereztem magam,csak aztan a nyomastol (vagy nem tudom mi miatt) elkezdtem tikkelni. Elkezdtem szorongani mikor beszelni kellett,ugyvedek vizsgaztattak ugye es en rettegtem beszelni elottuk mert egy senkinek ereztem magam ilyen okos emberek mellett.

Aztan jottek a panikrohamok,befordulas,tikkeles es ugy dontottem egy ev utan,hogy ott hagyom az egyetemet.

Dolgoztam utana en mindenhol. (Segednoverkent,ruhaboltban,idosek otthonaban) de valami mozgatott belulrol,hogy ennel tobbet szeretnek.Par honap mulva osszejottem a mostani baratommal es felkoltoztem hozza Budapestre. Idokozben munkat is talaltam es most egy honapja dolgozom egy call centernel,es egyetemre is visszajelentkeztem ugyanarra a szakra amit felbehagytam mert ugy erzem hogy ha csak dolgozom es nem fejlesztem magam akkor elfecserlem az idot az eletembol.

Tegnap jott sms..fel is vettek,viszont ez mar levelezos kepzes. Tervben vam kesobb egy jogasz kepzes is mivel ha ezt elvegzem akkor hazon belul elintezik az atvetelt jogra es 3 evre rovidul az 5 eves kepzes.

Egyebkent idokozben jartam pszichiaternel aki kevert szorongasos depressziot allapitott meg nalam de nem szeretnem meg szedni a gyogyszereket amig tenyleg nem erzem azt hogy na most mar muszaj bevennem mert olyan az allapotom. Barataim nem igazan vannak. A depresszio miatt eltavolodtam toluk es nem is erzem,hogy szeretnek most. Tulsagosan elvagyok foglalva sajat magammal.

Nektek mi a velemenyetek rolam? Egy regenyt irtam tudom de igazabol csak a leglenyegesebb dolgokat irtam le. Sokminden kimaradt.

Kepet is kuldhetek ha gondoljatok privatban. Kivancsi vagyok,hogy mennyire mondanatok meg rolam,hogy ilyesmi problemaim vannak kivulrol.

Koszi!

22/L

2018. júl. 26. 21:04
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Nekem is jöhet kép
2018. júl. 26. 21:55
 12/27 anonim ***** válasza:
Küldd.
2018. júl. 26. 21:56
 13/27 anonim ***** válasza:
15%

Majd kapsz sok együttérző hozzászólást. De csak mert nő vagy. Ha férfi vagy akkor a nők azzal sem elnézőek ha nem neked vannak mentális problémáid hanem a szüleidnek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

2018. júl. 26. 22:02
 14/27 anonim ***** válasza:
nekem is küldhetsz
2018. júl. 26. 22:09
 15/27 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok rád, küldheted.
2018. júl. 26. 22:17
 16/27 anonim ***** válasza:
Küldhetsz képet.
2018. júl. 26. 22:20
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te bipoláris vagy(=mániás depresszió), vagyis egy érzelmi hullámvasút az életed. A mániás periódusban nagyon aktív vagy, bármit képes vagy elérni, erődön felül teljesítesz, kapcsolatokat is könnyebben teremtesz, aztán a depressziós periódusban peidg teljesen magadba fordulsz és semmihez sincs kedved, emberektől is elzárkózol. Úgy tudom, h a periódusok bármikor válthatják egymást, de akár nagyon sokáig is tarthatnak. Tehát lehet akár éveken keresztül depresszív időszakod, aztán lehet éveken keresztül aktív, mániás időszakod, de az is lehet, h csak pár napig tart. Érdekes. Nekem is küldhetsz képet.
2018. júl. 26. 22:31
 18/27 anonim ***** válasza:
28%
Kep meg sehol.
2018. júl. 26. 22:35
 19/27 A kérdező kommentje:
Bocsi! Koszonom a sok valaszt. Most probalom kuldozgetni a kepeket csak eleg lassacskan megy.
2018. júl. 26. 22:36
 20/27 A kérdező kommentje:
Egyebkent szerintetek az baj,hogy nem talalom a helyem es kapalozok? Letezik,hogy valakinek az a helye az eletben,hogy nincs helye? Hogy folyamatosan csak sodrodik elete vegeeig?
2018. júl. 26. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!