Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 feletti jóképű rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti jóképű rendes pasinak miért nincs senkije már régóta?

Figyelt kérdés

Barátnőm megismerkedett egy pasival. Minden rendben van vele. Helyes, kedves. Szereti a gyerekeket az állatokat, van lakása, nem iszik. Rendesen dolgozik. Előző barátnőjével kb. 2 évig voltak együtt. Már több mint 1 éve szakítottak, azóta nincs komoly kapcsolata. Érdekelne, hogy egy ilyen mindenben "tökéletes" pasi hogyhogy egyedül van még? Egy ilyen után kapkodnának a nők szerintem. Az sem lehet hogy azért nem talál senkit mert túl magasak lennének az elvárásai. Láttam a volt barátnőjét, tök átlagos csaj. Amúgy annyit tudok róla hogy gyereket pl. szeretne már. Lehet azért egyedülálló mert már normális komoly kapcsolatot szeretne és nem talált eddig olyant aki erre alkalmas

Kíváncsi lennék a véleményetekre mert barátnőmmel pont erről dumcsizunk hogy furcsa hogy még szabad. :P

2018. júl. 26. 16:56
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

peca1000: Sajnálom uncsitesódat. Pedig én meg pont sok csajt ismerek aki komolyan tartós kapcsolatot akarna. Persze van abból a fajtából is sok amit te írtál a környezetemben.

18# Nem akarunk mi teóriákat legyártani. Ha megismerik egymást annyira úgyis rá fog kérdezni valahogy, vagy lehet a srác maga mondja majd el.

20# Ha azért nem lenne senkije mert még nem akar, ok. De azt tudjuk, hogy akar. Mégse talál. Mondjuk most hogy belegondolok, amilyen nők vannak el is hiszem hogy ha normálisat akar igen meg kell gondolnia.

2018. júl. 27. 12:05
 22/23 anonim ***** válasza:
@21: Persze, nem gyártotok teóriákat, de azért azon morfondíroztok, "hogy egy ilyen mindenben "tökéletes" pasi hogyhogy egyedül van még?".
2018. júl. 27. 20:01
 23/23 A kérdező kommentje:
Igen. Mert szerencsétlen nem tudom hogy miért nem talál párt magának mikor tök normális.
2018. júl. 27. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!