Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha kiderülne hogy a barátotok már a kapcsolat elején hazudott? 18/l
A barátommal 1 éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk elején azt mondta szűz, sosem volt még lánnyal.
Most megtudtam róla, hogy 15-17 évesen rendszeres szexkapcsolata volt egy lány osztálytársával, de az egyik barátnöm tudomása szerint már volt egyszerre kettő csajjal is.
Semmit... gondolom azért nem akarta elmondani, hogy ne érezd rosszul magad, hogy előtted ilyen kapcsolatai voltak.
Ez ilyen kegyes hazugság féle.
A helyedben én nem is foglalkoznék vele.
Amúgy meg óvatosan az ilyen "jó barátnőkkel", akik pusztán önzetlenségből és jófejségből nyomozósdit játszanak neked. ;)
Hazudott és ez a lényeg.
Ezen nincs mit megbeszélni, instant kuka. Aki egyszer hazudik következmények nélkül, az máskor is fog.
Utolsó, nemár. Miért hazudta h szűz akkor? Nagyon gáz.
Az én exemről is kiderült h kicsapongó, egy csomó szexkapcsolata, egyéjszakása volt előttem.. ugyanis nemibeteg lettem tőle. Szóval nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!