Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem éreznétek átverve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem éreznétek átverve magatokat, ha a férjetek hónapokig dolgozna a hétvégi házon a tudtotokon kívül?

Figyelt kérdés
A szomszédunk ezt csinálja, hónapok óta kijár, mindig munkaidőben, egész napokat végigdolgozik a kertben. Azt mondja meglepetés lesz a feleségének. Tegnap beszélgettünk róla a férjemmel, és én azt mondtam, hogy nem örülnék, inkább átverésnek érezném. Fájna, hogy egy ilyen mérvű dolgot ilyen sokáig el tudodd titkolni, és az is, hogy nem közös döntésen alapult. Illetve ezalatt a sok idő alatt mennyit lehetett volna velünk is, vagy mennyit segítetettt volna fontosabb dolgokban. A férjem tök hülyének nézett, hogy pedig ez milyen aranyos dolog...:P Nektek mi a véleményetek?
2018. júl. 26. 13:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
Így van. Válj el.
2018. júl. 26. 16:08
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
Ennek én személy szerint inkább örülnék.Kedves gesztusnak gondolom,és ne feledjük, hogy az illető rengeteg munkát fektetett bele, hogy örömet szerezzen a párjának. Ne tegyünk már úgy, mintha már ez is bűn lenne..
2018. júl. 26. 17:04
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Lelőni, felnégyelni :)
2018. júl. 26. 17:47
 14/18 anonim ***** válasza:
69%

Nekem errol a kerdesrol egy gyermekkori karacsonyunk jut eszembe.A szuleim azt mondtak, hogy az iden nem lesz fenyofank valami miatt, es ajandekra se sokmindenre szamitsunk.Nagyon elszomoritott ez ( 11 eves voltam) de nagy nehezen beletorodtem.Eljott a karacsony, es eletunk leghatalmasabb,plafonig ero fenyoje, es a szokasosnal sokkal tobb ajandek vart minket. En amikor meglattam, elsirtam magam, de nem oromomben, hanem mert ugy ereztem, hogy becsaptak,hazudtak nekem.A szuleim pedig nem ertettek, hogy a joszandeku meglepetesukre miert "hisztivel"reagalok.

Ha velem csinalna meg ezt a parom,lehet, hogy most is kiakadnek,mert valoszinuleg valami mesevel terelni kell a temat,pl mi volt ma a munkahelyen? hogy telt a napod? stb szoval meg ha joszandekkal is de honapokon at a szemembe hazudna, akkor bizony nem lenne oszinte a mosolyom...

2018. júl. 26. 18:37
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
9# nem is tudtam, hogy a házimunka, a gyerekneveles és a családdal töltött idő az a feleség dolga csak... Érdekes.... Ez nem segítség!!
2018. júl. 26. 19:11
 16/18 anonim ***** válasza:
21%
Az, hogy annyira jó dolgod van, hogy ráérsz ilyeneken agyalni...
2018. nov. 11. 01:01
 17/18 anonim ***** válasza:
61%

En azt gondolnám hogy azzal csak takarozik hogy miattam csinálta.

Valojában nem volt kedve otthon lenni, inkább kialakitott magának egy hobbyt amit titkolt.

Ez kb olyan amikor az egyik filmben lefekszik a nő valakivel rengeteg pénzért hogy a kapcsolatuk jövőjét tudja épiteni. Es a duma hogy értünk tettem. Asszem barátok köztben volt a pincer csaj.

Amikor ugy a másikra kenik hogy érte csinálta, miatta hazudott hogy meglepi legyen.

En egyszer melobol mentem arra haza hogy az exem egy ismerős csajjal csináltak palacsintát. Szoval amig én dolgoztam, nálunk jokedvű konyhaparty volt kettesben és exem is jött azzal, hogy nekem meglepetés. Hát én nem tudtam enni a palacsintábol valahogy.

2018. nov. 11. 03:44
 18/18 anonim ***** válasza:
31%

Tényleg nagyon ràérsz, hogy irigységből gyàrtasz egy ilyen sztorit amivel le tudod kicsinyíteni a szomszéd zöldebb kertjét, hogy úgy mondjam. Mert szerintem ez erről szól, ezért zavar, annyira, hogy még hónapok múlva is kiemeled a kérdést.

Biztos ha valaki jegygyűrűt nézeget mondjuk hónapokig körülnézeget az üzletekben, akkor akadjon ki a menyasszony,sőt mondjon nemet,mert nem tudta, hogy ezt mikor és hol csinálta!:D

2018. nov. 11. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!