Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy vannak nők, akik akkor érzik jól magukat, ha dicsérik őket a férfiak, míg néhány nő ezen ki van akadva?
És a dicséret szinte mindegy kitől jön, lényeg, hogy minél több, és pozitívabb legyen.
Más nő meg direkt elcsúfítja magát, csak hagyják őket békén a férfiak.
#9, rajtad kívül mindenki jól el tudott filozófálgatni a témán, neked, bizonyos képességek hiányában, ez nem sikerült...szóval, néha ami rém egyszerűnek tűnik, lehet, nem is az...egyén kérdése inkább. :)
Többieknek köszönöm.
Most komolyan baj, hogy nem minden nő ugyanolyan? :D
Azt meg remélem te se gondolod komolyan, hogy a férfiaknál nincsenek ekkora különbségek egyik és másik között :D
Nézd, egyrészt, valakinek fontos a külső, idegenektől jövő visszacsatolás, hogy vonzó, kívánatos, másnak meg nem.
Eleve van aki inkább extrovertált, meg van aki inkább introvertált.
Aztán függ a helyzettől is. Van például nő, aki szórakozóhelyen nagyon örül a közeledésnek, de munkában vagy az utcán nem ezzel akar foglalkozni.
Én meg például olyan vagyok, hogy elhiszem, hogy másnak jól esik, ha sok pasinak tetszik, és bókokat kap, nekem meg ez tök irreleváns, hogy idegenek mit gondolnak a külsőmről, hiszen úgyse lesz olyan kapcsolat köztünk, hogy ez számítson. Inkább azt szeretem, ha simán emberi lényként kezelnek, nem azzal foglalkoznak, hogy mennyire vagyok csinikeh, hanem hogy milyen ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!