Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felpofozott a barátom mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felpofozott a barátom mindenki előtt. Annyira utálom. Mit csináljak hogy kirúgják őt a munkahelyéről?

Figyelt kérdés
Én nem akarok vele egy helyen lenni egesznap. Ha megmondom a főnöknek csinál vmit vagy nem? Munkahelyen bántott.
2018. júl. 23. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
26%

áááá

1. ez, vagy egy nagy kamu

2. vagy egy retardált vagy

3. vagy a barátod tényleg egy állat, de akkor is hülye vagy

4. lehet, hogy megérdemelted de nem mindenki előtt, szóval akkor is egy állat kretén a barátod

5. és ha ez tényleg nem kamu akkor nagy hülye vagy, hogy még vele vagy.

2018. júl. 23. 22:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok vele:)
2018. júl. 23. 22:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Exem, bocsánat.
2018. júl. 23. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Munkahelyi zaklatas, vannak tanuk. Nem biztos h kirugjak, de egy fegyelmi benne van a pakliban. Fugg a munkahelytol illetve h mdnnyire potolhato munkaero
2018. júl. 23. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
jólvan akkor nem vagy retardált!
2018. júl. 23. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos az embernek a munkahelyén a kollégák hajlamosak hazudni is a kollégájukért bármi rosszat tett is.

A rendőrségen ha feljelentenéd abból egy hosszabb eljárás indulna, persze kérdés , hogy ez mikor történt milyen régen. És ugye mint előbb írtam, tanuk vannak ugyan de kérdés ott a munkahelyén mennyire szeretik őt, azaz a tanúid lennének e.

És a végén még talán ő ártana neked ha képes volt ott mindenki előtt felpofozni.

Bazinagy harag és düh lehet benned, tuti fejbeb**asznád 2 téglával és kitépnéd a körmeit egy harapófogóval egyenként, és a fogait is egyenként kitépnéd az elsőkkel kezdve, csak sajnos ezt nem teheted.

És én attól tartok, hogy nem tehetsz semmit. Megpróbálhatod a kollégáit elővenni , egy próbát tehetsz.

2018. júl. 23. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Munkahelyen alapból ez kirúgást von maga után. Persze normál, esetleg állami helyen.

Kis maszeknál lehet szemet hunynak efölött, nem tudom, hol dolgozol.

2018. júl. 24. 03:37
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem neked kéne új munkahelyet keresned, mivel mkint nő eléggé lejárattad magad nem csak ezzel, hanem azzal is hogy munkahelyi kapcsolatot kezdtél.
2018. júl. 24. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!