Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felpofozott a barátom mindenki előtt. Annyira utálom. Mit csináljak hogy kirúgják őt a munkahelyéről?
áááá
1. ez, vagy egy nagy kamu
2. vagy egy retardált vagy
3. vagy a barátod tényleg egy állat, de akkor is hülye vagy
4. lehet, hogy megérdemelted de nem mindenki előtt, szóval akkor is egy állat kretén a barátod
5. és ha ez tényleg nem kamu akkor nagy hülye vagy, hogy még vele vagy.
Sajnos az embernek a munkahelyén a kollégák hajlamosak hazudni is a kollégájukért bármi rosszat tett is.
A rendőrségen ha feljelentenéd abból egy hosszabb eljárás indulna, persze kérdés , hogy ez mikor történt milyen régen. És ugye mint előbb írtam, tanuk vannak ugyan de kérdés ott a munkahelyén mennyire szeretik őt, azaz a tanúid lennének e.
És a végén még talán ő ártana neked ha képes volt ott mindenki előtt felpofozni.
Bazinagy harag és düh lehet benned, tuti fejbeb**asznád 2 téglával és kitépnéd a körmeit egy harapófogóval egyenként, és a fogait is egyenként kitépnéd az elsőkkel kezdve, csak sajnos ezt nem teheted.
És én attól tartok, hogy nem tehetsz semmit. Megpróbálhatod a kollégáit elővenni , egy próbát tehetsz.
Munkahelyen alapból ez kirúgást von maga után. Persze normál, esetleg állami helyen.
Kis maszeknál lehet szemet hunynak efölött, nem tudom, hol dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!