Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki ért egyet? (sokan fognak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki ért egyet? (sokan fognak támadni)

Figyelt kérdés
Ha elfogadnánk a tényt, hogy a legtöbb férfi csak ürítésre használ, nem sérülne úgy a lelkünk.

#szex #férfi #pasi #kihasználás #önzőség #tény #emberség #dominamcia #szexualitás megállapítás
2018. júl. 23. 22:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

NA NA NAA! alljon meg a menet...! Ertem en,hogy teged kidobtak,megalaztak,vagy csak a farkukat toroltek beled...de ezt ne azzal magyarazd,hogy nonek szulettel,es ha no vagy alanyi jogon ez jar neked...Nem azert dobtak el mint egy papirzacskot,mert no vagy...hanem azert mert buta naiv kislany vagy.. aki nem lat a szavak moge...Az eszedet ne csak a spanyol szappanoperakkal tompitsd,hanem olvass,es jarj a dolgok utan..talan ha novesztessz valami agyat,es fogod magadat egy annyira becsulni,hogy minden kretennek,aki szep szavakkat szedit,nem teszed szet a labad,akkor talan nem serulni az a kis szerencsetlen lelked...

JA,es a magad neveben beszelj...nehogy azt hidd hogy mindenki olyan agyatlan mint te.

2018. júl. 23. 22:40
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is csak a magad nevében beszélj. Nekem volt egy 7 éves kapcsolatom, jelenlegi párommal pedig 8 éve vagyok együtt. Egyrészt nem használ semmire, mert ha szexelünk, azt én is élvezem, tehát nem ürít, hanem szeretkezünk. Másrészt társak vagyunk, megosztjuk egymással a gondolatainkat, érzéseinket, közösen építjük a jövőnket.

Te meg minek dugsz olyannal, akivel nem élvezed? Ha meg élvezed, akkor mi benn a kihasználás?

2018. júl. 23. 22:56
 13/15 anonim ***** válasza:
26%

Én is egyetértek a kérdezővel.

Nem szabad egyetlen férfit sem komolyan venni, és akkor nincs dráma. :D

2018. júl. 23. 23:00
 14/15 anonim ***** válasza:

engem pl nem használ senki semmire. normálisat kell választani és kész.

amúgy meg nők is ugyanúgy kihasználják a férfiakat.

2018. júl. 24. 06:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem kell itt elfogadni semmit, egyszerűen olyan férfit kell találni, aki nem ürítésre használ. Csak mert kivételből is nagyon sok van. :)
2018. júl. 24. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!