Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszítem el a közeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszítem el a közeli fiúbarátaimat, ha barátnőjük lesz?

Figyelt kérdés
Amikor nekem lett kapcsolatom, én nem hanyagoltam el őket. Vajon a barátnőjük féltékenykedik, és emiatt nem akarják velem tartani a kapcsolatot? Vagy még mi lehet az oka?
2018. júl. 22. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
A finom, szűk, forró, nedves punci miatt. :)
2018. júl. 22. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
1esnél a pont
2018. júl. 22. 22:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Szóval minden férfi egy alja ösztönlény, és nem képesek olyan emberi kapcsolatokat fenntartani, amiknek nem velejárója a szex. Aha, világos...
2018. júl. 22. 22:55
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Sokkal érdekesebb az olyan nő, akivel a beszélgetés mellett ágyba is lehet bújni.
2018. júl. 22. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Nos, kicsit kiegeszitve. Egyes vagyok.

Egy szoval van a hiba a kerdesedben. Ez a fiu”BARATAIMAT”, nos, jellemzo az emberre, hogy ha valaki megoszt vele minden mely erzelmes komoly gondolatot, ha szimpatizalnak vele, ha valaki egyetert vele es kb minden nap talalkoznak, akkor az mar BARAT. Hat ez gyerekmese. Ez meg mindig csak haver/cimbora/ismeros.

Es ha most ezen elkondolkodol....(de akkor milyen egy barat?) akkor az azt jelenti, hogy neked meg a budos eletben nem voltak BARATAID max haverjaid. Szoval...ez a helyzet.

Es ezzel a altalanosito valasszal elottem pl le is irtad magad.

2018. júl. 22. 23:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdező ezt komolyan csinálod? 42% ön van és te gondolkodás nélkül hiszel nekem?
2018. júl. 22. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Most kapcsolatban én is kevésbé találkozom a női barátaimmal, de a férfiakkal is. Amikor szingli voltam egyszerűen több idő jutott rájuk, ilyen egyszerű. Mondjuk anno 1-2 hetente találkoztunk, most 3-4 hetente. De közben találkozok a párom barátaival is, ahogy ő is az enyémekkel. Semmi rossz szándék nincs benne, de továbbra is csak 24 órából áll a nap.
2018. júl. 22. 23:07
 8/9 anonim ***** válasza:

A lányok is ugyanezt csinálják csak szólok.

De amúgy ja féltékenykedhet a barátnőjük is.

Barátomnak is a legtöbb barátja eltűnik, ha becsajozik.

Ő meg állandóan a rendelkezésükre állt.

2018. júl. 22. 23:38
 9/9 peca1000 ***** válasza:

Teljesen normális dolog, hogy lelépnek, vége lett a pincsikutya korszaknak, hogy körbeugráljanak, hátha valaki megnyer téged.

Mindegyik talált társat, elhiszem, hogy hiányoznak.

Keress te is magadnak valakit, akivel együtt vagy, és nem csak körbeliheg :)

2018. júl. 22. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!