Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért változott meg minden ennyire?
Sokat fejlődtem, mindenhogy. Pénzügyileg is, testileg is.
Jobb kocsival járok, szinte mikor elmegyek egyszer egyszer a boltba, mindig csak mosolyognak rám a nők, mintha valami szívtak volna annyira vidámak.
És egyre több ismerős kezdett el megközelíteni, de elutasítom őket, mert én sem vagyok vak mit akarnak, mire mennek..
Ennyire számít tényleg a manapság,ha már valaki jobb kocsival jár vagy pénzesebb már egyre jobban közeliteken hozzá a nők?
Ez teljesen normális pszichológiai tényező. Mindenki "túl akar élni".
10000 éve is 1000 éve is, 100 éve is és most is.
100 év múlva is az emberek oda vonzódnak ahol a sikert látják, mert ebből tudat alatt arra következtetnek, hogy vagy el tudnak valamit tanulni az ilyen embertől, vagy kapnak közvetett módon ők is ebből a sikerből. Nem feltétlen pénzt, hanem valamit, kapcsolati tőkét, be kerülnek olyan társaságba ahol az életük előrébb megy.
Egyszerűen fogalmazva, nagyon nem mindegy hol és kik között nősz fel és ez igaz később is, hogy hol kikkel dolgozol, kikkel ismerkedsz, haverkodsz, bulizol, stb.
A fejlődésednek köszönhetően valószínűleg az önbizalmad is nőtt. Ezáltal jobb lett a kisugárzásod. Ez pedig fontos ismerkedés szempontjából.
Ki akar egy magába forduló kis nyominger srácot magának? Nem sokan.
Viszont egy magabiztos férfit elég sok nő akar.
Biztos vannak olyanok is, akik csak a megnőtt pénzmagod miatt mosolyognak rád, de nem csak ez lesz a helyzet.
nekem azóta van ez, mióta jól fizető munkahelyem lett, és sokat kondizok.
Nem, nem járok kocsival, meg elegáns ruhákban. Csak jóérzéssel töltött el, hogy végre nagy projecteken dolgozhatok, nagy pénzekért.
Szerintem inkább ezért néznek rád többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!