Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ekkora korkülönbséggel van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora korkülönbséggel van esélye a dolognak? (lenn bővebben)

Figyelt kérdés

30éves férfi vagyok

eddig soha nem volt senkim aki jóval fiatalabb lett volna nálam(max eddig a 6év) és van egy oylan különleges lány, aki nagyon megfogott, de ő még csak 18éves

nem vagyok pedofil

De ő tényleg olyan különleges és közös az érdeklősünk is

oylan művelt lány, mindenhez hozzá tud szólni, van saját véleménye és mindig oylan szép választékosan is beszél, de ez is természetesen jön belőle, de nem néz le másokat!

kicsit azért "elvont" fest és ír is amúgy, nagyon szép és különleges versei vannak

csak nem tudm, hogy fogadna engem a családja vagy az én környezetemben hogy tekintenének ránk és később lehet e gond ebből a nagy korkülönbségből. Egy biztos eszemet vette ez a lány:D

szerintetek?

2010. jún. 18. 22:24
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ha ő is viszont érzi amit te, akkor nyugodtan próbáljátok meg! Nem számít a korkülönbség, ha megértitek egymást, és jól kijöttök! A lényeg, hogy jól érezzétek magatok és ne azon görcsölj, hogy más mit szól!

Tudod, minden csoda három napig tart!

23L

2010. jún. 20. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!