Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora korkülönbséggel van esélye a dolognak? (lenn bővebben)
30éves férfi vagyok
eddig soha nem volt senkim aki jóval fiatalabb lett volna nálam(max eddig a 6év) és van egy oylan különleges lány, aki nagyon megfogott, de ő még csak 18éves
nem vagyok pedofil
De ő tényleg olyan különleges és közös az érdeklősünk is
oylan művelt lány, mindenhez hozzá tud szólni, van saját véleménye és mindig oylan szép választékosan is beszél, de ez is természetesen jön belőle, de nem néz le másokat!
kicsit azért "elvont" fest és ír is amúgy, nagyon szép és különleges versei vannak
csak nem tudm, hogy fogadna engem a családja vagy az én környezetemben hogy tekintenének ránk és később lehet e gond ebből a nagy korkülönbségből. Egy biztos eszemet vette ez a lány:D
szerintetek?
Ha jót akarsz magadnak akkor gyorsan elfelejted. Nem a környezeted másokra tegyél magasról. De sajna max 1-2 évetek lehet együtt, aztán az ő élete megváltozik, a tied nem, és vége is lesz. Te pedig harminciksz évesen egyedül maradsz.
Egyébként ilyenkor a férfi vak, azt akarja látni, hogy a másik fél is érett, de ez általában nincs így. Lehet bármilyen okos, akkor is kislány még.
én amúgy még bölcsebbnek tartom magamnál (mert egy nagy gyerek vagyok) és az eddigi idősebb nőimet is veri agyban az tuti:)
sajnoa átélt már elég sok olyan dolgot, ami miatt hamar fel kellett nőnie:(
gyereket meg családot nem akarok ez nem gáz
csak én is soktan érzem a különbséget
Első vagyok. Oké, nálatok 12 év van (nálunk majdnem 11 év).
Nem számít. A lényeg mondom hogy megértsétek egymást.
Pedo akkor lennél, hogyha kb. 4-5 évvel lenne fiatalabb. Ahogy a mai lányok kinéznek már 14 éves korukban is, nem csoda, hogy megfordul egy s más a férfi fejekben.
Ez amúgy még nem is nagy korkülönbség, egy lány, akit ismerek 17 évvel idősebb férfival van együtt, de fordítva is láttam már 21 éves srácot 37 éves nővel, szóval nem is vagy olyan extrém, mint hiszed :)
Később max. akkor lehet gond, hogyha még együtt lesztek 15 év múlva is, és ő még javában szexelne, de te már nyugisabb életet szeretnél majd. De ne ugorj ennyire előre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!