Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha valaki csak olyan nővel jönne össze aki tud finom sárgaborsó levest készíteni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 22. 09:45
21/24 anonim válasza:
A szüleim szerintük finom grillcsirkét készítenek, nekem meg nem elég fűszeres és ropogós, én másképp készítem, nekem meg az ízlik, pedig egy család vagyunk, és az ő főztjükön nőttem fel, mégis más az ízlésünk. Kérdező, a legjobban jársz, ha megtanulsz te is főzni úgy, ahogy te szereted, aztán örülj neki, ha találsz olyan nőt, aki a te ízlésedhez hasonlóan főz, de ne halj éhen amiatt, ha esetleg mégsem találsz olyat, bár még mindig ott van a zsíros kenyér hagymával arra az esetre. :-D
22/24 anonim válasza:
De kérdező, egyszerűen butaság a kérdésed. Én például szeretek főzni, szívesen készítek olyan ételt a páromnak, amiről tudom, hogy szereti. De te azt írod, csak olyannal jönnél össze, aki tud finom sárgaborsólevest készíteni. És ezt hogyan akarod letesztelni, mielőtt összejöttök, ha ez már eleve feltétele annak, hogy kapcsolatba kezdj vele? Azzal indítasz ismerkedésnél, hogy másnapra vigyen neked egy adag általa elkészített levest? És ha egyébként minden másban az ideálod, de pont nem úgy főzi a levest, ahogyan te szereted, akkor már nem is szeretnéd jobban megismerni?
23/24 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy értem miért nincs barátnője. De egy sárgaborsó levest nem nagy tudomány összedobni, egy kicsit magasabbra tedd mércét.
24/24 anonim válasza:
"egy sárgaborsó levest nem nagy tudomány összedobni" - Na de a kérdező FINOMAT akar, nem csak simán egy levest... :-D Itt meg már bejön az ízlés is, hogy kinek mitől lesz finom, vagy mi van, ha a nő mondjuk nem is szereti, akkor hogyan készítse el úgy, hogy a párjának jó legyen...
Ha nem szeretek egy ételt, csak összecsapom, aztán lesz, amilyen lesz, de nem szagolgatom vagy nem kóstolok bele, hogy most vajon jó-e vagy kell-e még bele valami. :-) Aztán ha mondjuk a nő másképp szereti, mint a férfi, akkor meg az van, hogy ami az egyik fél szerint finom, a másik fél szerint lehet, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!