Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak a béke kedvéért megeszik a nő főztjét akkor is, ha az nem finom?
Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 14:10
1/24 anonim válasza:
Én sosem várnám el, hogy megegye ha nem ízlik neki! Nem veszekednék vele emiatt. 25N
2/24 anonim válasza:
Nem. Miért is ennék meg bármit, ha az nem ízlik??
3/24 anonim válasza:
Nem. Ha annyira ehetetlen lenne akkor nyilvan en se ennem meg a sajat foztom :-)
4/24 anonim válasza:
Já végre van net Bivalybasznádon is.
5/24 anonim válasza:
gyerkőcként extra válogatós voltam z összes nagymamám lapáttal volt volna
6/24 anonim válasza:
Off: Rosszul sikerült a vasárnapi ebéd aztán a párod mégis dicsérte?? Honnan jönnek ezek a kérdések?
On: Sose enném meg ami nem ízlik, ezt is pont úgy meglehet beszélni mint bármi mást egy normális kapcsolatban, sértődés nélkül.
8/24 A kérdező kommentje:
Én sem akadok ki, ha nem eszi meg. Viszont tudom, hogy nem vagyok egy nagy szakácsnő...mégis megeszik mindig legalább egy nagy tányér ételt. Kérdeztem már, de szereinte finom, hiába mondom, hogy nem lesz harag.
2018. febr. 11. 14:23
9/24 A kérdező kommentje:
Csak este jön meg, dolgozik. :) Viszont este megette az egész vacsorát... Pedig az se lett jó annyira.
2018. febr. 11. 14:26
10/24 anonim válasza:
Mért te se csak kaviárt eszel vagy a kedvenc kajád mindig és mást nem. Ha éppen elég jó, hogy ehető legyen, akkor megfogja enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!