Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak a béke kedvéért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak a béke kedvéért megeszik a nő főztjét akkor is, ha az nem finom?

Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 14:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
24%

Felfordul a gyomrom ettől a nem ízlik, nem eszem meg dologtól. Beleölsz 2 órát, rengeteg alapanyagot, majd ehető, de nem finom és akkor ott finnyázol rajta és kidobod? És akkor mit eszel? Rendelsz pizzát, vagy koplalsz?

Főztem már pár tényleg jót, rengeteg közepeset, pár rosszat is, de mindet megettem / megettük. Röhögtünk rajta, hogy szar lett, ez van. Legközelebb mire figyeljünk.

2018. febr. 11. 14:47
 12/24 anonim ***** válasza:
45%

#11 Jó hát nem mindenki suttyó proli, hogy ne tehesse meg, hogy egyen egy normálisabbat, ha oda kozmált az ebéd...

Régen én is megettem minden szart illendőségből. De elegem lett. Nem fogok $zart enni. Van direkt otthon konzerv kaja ilyen esetekre, amik számomra ízletesek. Vagy lemegyek egy lángosért, hotdogért.

De szerintem épeszű ember se eszi meg a rossz kaját, csak mert rá ment 2 óra. A $zar az $zar.

2018. febr. 11. 14:54
 13/24 anonim ***** válasza:
15%

Én meg szoktam, különben hiszti van.

26F

2018. febr. 11. 14:57
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy vannak vele, hogy akkor azt mondja nekik a nő, hogy akkor főzzenek ők, ők meg ahhoz lusták, így inkább a szart is letolják a torkukon.
2018. febr. 11. 15:15
 15/24 anonim ***** válasza:

Proli aki nem pocsékol. Gyönyörű!

Nálam kimaradt a kakukkfű a tejszínes gombamártásból, ki kellett volna dobni egybesültkarajodtul, hagymáskrumplistul, mert nem volt az igazi?

2018. febr. 11. 17:00
 16/24 anonim ***** válasza:
54% Neked még nőd sincsen. Ja, hogy anyud? :O
2018. febr. 11. 17:12
 17/24 anonim ***** válasza:
15. Jaja, ezen kicsit kiakadtam.
2018. febr. 11. 17:13
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem kell kidobni, mi sem szoktuk. :)
2018. febr. 11. 18:01
 19/24 anonim ***** válasza:

15. Nem, az a proli aki szaros pár száz forintos ebédjét , ami oda kozmált vagy valamiért pocsék lett inkább megeszi qrva rossz szájízzel, mert ekkora zsugori barom, mintsem enne valami normálisat. De gondolom pénze sincs rá, egy lángos a földhöz verné a hatalmas költségvetését.

Igen retardált az aki megeszi a szart és még beállítja követendő cselekedetnek, sőt még neki "forog a gyomra", hogy van aki nem ekkora zsugori, bírka barom.

2018. febr. 11. 18:02
 20/24 A kérdező kommentje:

Ne vigyétek a kérdésem ilyen irányba.

Én csak arra gondoltam, hogy van hova fejlődnöm... És hogy ő mégis mindig úgy eszi, mintha finom lenne.

2018. febr. 11. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!