Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom hogy kellek neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy kellek neki, mégsem keres. Ilyenkor mivan egy férfi fejében?

Figyelt kérdés

Egyszerűen tudom, hogy kellek neki !!!!

Mégsem keres.

Tudja hogy a szívem szakad meg de azért sem keres és azért is le,zar....

Igaz csináltam dolgokat amiket nem kellett volna csúnyákat mondtam neki nagyon. De a büszkeség ennyire nagy dolog?

2018. júl. 20. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Ezt csak te szeretnéd így látni, hogy kellesz neki.

Nem kellesz neki. Ha akarna tőled bármit is, már rég felhívott vagy megkeresett volna. Máskor meggondolod mit mondassz, mielőtt megbántod a másikat.

Kész vagyok ettől, mikor valaki arra fogja a lerázást, hogy a másik félénk, nem mer lépni, meg a NEM-be belelát 100 féle lehetőséget, hogy az mégis miért igen... stb.

2018. júl. 20. 16:21
 12/14 anonim ***** válasza:
34%

H viragszal...akkor tevedtel es megsem kellesz neki.

N26

2018. júl. 20. 16:38
 13/14 anonim ***** válasza:

"Igaz csináltam dolgokat amiket nem kellett volna csúnyákat mondtam neki nagyon"

Neked kellene őt keresned.

Ha pedig nem reagál a megkeresésedre, akkor le kell vonnod a tanúlságot, hogy hol cseszted el és tovább kel lépned.

2018. júl. 20. 19:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Ahogy nézem ennek annyi. mást kell keresned. Ennek a pasinak volt esze (nemcsak farka)
2018. júl. 21. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!