Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sülhet ki bármi jó egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sülhet ki bármi jó egy olyan kapcsolatból ahol az egyik fél imád utazni, a másik meg otthonülős és sose mozdulna ki legszívesebben?

Figyelt kérdés
2018. júl. 18. 16:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha egyikük se valami rugalmas, akkor semmi jó.
2018. júl. 18. 19:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy az illető csak magától nem indul el sehová, avagy direkt megtagadja, hogy veled tartson. Ha nem az utóbbi, talán épp neked köszönhetően fedezi fel, és szereti meg a dolgot.
2018. júl. 18. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:

ma 16:25 Ez az amit írtam, a párom, nem várja, hogy menjek vele, mivel ismer. Tudja rosszul érezném magam, így kollégákkal, barátnőkkel vág neki ilyesminek. Én sem kérem, minden kép, vegyen részt abba, amit én szeretek.

Vannak dolgok, amit mind ketten szeretünk, azt örömmel, boldogan csináljuk együtt. Bizalom, megértés, tolerálás, szeretet. Kényszerből megy veled túrázni, nem fogja jól érezni magát. Az mélyíti a kapcsolatot, ha együtt olyanokat csinálunk, amit mind ketten szeretünk.

Szerintem, ez a mondat amit sok embertől hallok, rosszat sejtet.

"Ha szeretsz akkor................."

Nem, ha szeret, akkor nem kér olyat, amit én nem szeretek és én sem kérek tőle olyat, amit ő nem szeret.

2018. júl. 18. 20:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem érdemes erőltetni, valószínűleg más különbségek is ki fognak ütközni idővel.
2018. júl. 18. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!