Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanátok? Ami boldoggá tesz vagy amiben több a lehetőség?
Konkrétabban fogalmazva nem tudom mit kellene "választanom".
Fősulira szeretnék menni és nem minden vágyam Budapesten tanulni,de lenne rá lehetőségem,szeretem a várost és biztos sok élményt szereznék.
Viszont elég komoly kapcsolatom van és persze "a szerelem mindent legyőz",de én nem hiszek a távkapcsolatokban. Mivel komolyan tervezem vele nem szeretném kockára tenni ezt a nagyon jó kapcsolatot. Ráadásul tudom,hogy Nélküle bárhol is lennék teljesen akkor sem lennék boldog. Ezért lehet csak egy közelebbi fősulira mennék,ahol valószínű kevesebb új dolgot tapasztalnék,de nagyobb biztonságban érezném magam.
Ti melyiket választanátok a helyemben?
Köszi a válaszokat,segítenek tisztábban gondolkodni! :)
Egyébként az Elte-nek több kihelyezett szakja van a közelemben,ahol tudnám tanulni azt,amit Pesten is szeretnék. Szóval tanulás szempontjából mindegy.
Egyik válaszoló írta jól,vagy a kapcsolatom vagy a szórakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!