Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit választanátok? Ami boldogg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit választanátok? Ami boldoggá tesz vagy amiben több a lehetőség?

Figyelt kérdés

Konkrétabban fogalmazva nem tudom mit kellene "választanom".

Fősulira szeretnék menni és nem minden vágyam Budapesten tanulni,de lenne rá lehetőségem,szeretem a várost és biztos sok élményt szereznék.

Viszont elég komoly kapcsolatom van és persze "a szerelem mindent legyőz",de én nem hiszek a távkapcsolatokban. Mivel komolyan tervezem vele nem szeretném kockára tenni ezt a nagyon jó kapcsolatot. Ráadásul tudom,hogy Nélküle bárhol is lennék teljesen akkor sem lennék boldog. Ezért lehet csak egy közelebbi fősulira mennék,ahol valószínű kevesebb új dolgot tapasztalnék,de nagyobb biztonságban érezném magam.

Ti melyiket választanátok a helyemben?

2018. júl. 17. 22:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10es vagyok. Bocsi, a válasz lemaradt, én a budapesti fősulit választanám.
2018. júl. 17. 23:14
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,segítenek tisztábban gondolkodni! :)

Egyébként az Elte-nek több kihelyezett szakja van a közelemben,ahol tudnám tanulni azt,amit Pesten is szeretnék. Szóval tanulás szempontjából mindegy.

Egyik válaszoló írta jól,vagy a kapcsolatom vagy a szórakozás.

2018. júl. 17. 23:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Én videkről kerültem Pestre,én jol döntöttem h Pestet a lehetőségket a jövöt választottam,még ha látogatóba is megyek látom a különbséget,csak a tömegközlekedés egy pl ami vidéken egy borzalom, ami ott van az nem közlekedés,az a hagyjuk kategoria,pedig nem mai csirke vagyok,de örülök h a gyeremekeim is Pestre születtek. Soha nem lenne kérdés mászodszor sem hogy Pest v a vidék.
2018. júl. 17. 23:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb a kérdés megfogalmazása, de a lényeg nyilvánvaló: a kapcsolatért ebben a korban nem lehet és nem szabad feláldozni a lehetőséget! A kapcsolatod akár hetek-hónapok múlva is véget érhet, de ha élsz a lehetőséggel, akkor az megmarad, akármi történik.
2018. júl. 18. 06:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha csak ez a két opció létezik, akkor egyértelműen azt választanám amiben boldogabbnak érzem magam... Nem vinnék át egy szoros, működő kapcsolatot távkapcsolatba.
2018. júl. 18. 09:13
 16/16 anonim ***** válasza:
a főiskola mint lehetőség szintén ott lesz 2-3 év múlva is. a megoldás nyilván egyfajta kompromisszum lenne. ha a barátod erre nem képes, akkor viszont nem fog működni hosszútváon a kapcsolatotok. ergo talán érdemes átgondolni, hogy mégis fősulira mész. de ha hajlandó áldozni érted, megegyezhettek h 1-2 év múlva mész csak fősulira, addigra úgyis más munkát kell néznie
2018. júl. 19. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!