Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják be úgy a tapasztalatlan huszonéves férfiakat, hogy mentális problémája van? Mit takar a mentális probléma?
Figyelt kérdés
Nekem semmi bajom nincsen csak nem találok kölcsönöset, csak egyoldalút ahol vagy tetszem neki, de nekem nem jön be vagy tetszik nekem egy lány, de én neki nem. Ez mióta mentális probléma? Most itt az a logika, hogyha végre szerencse folytán találok magamnak kölcsönös kapcsolatot, akkor már nem leszek mentális beteg?2018. júl. 16. 17:48
11/11 anonim válasza:
hat amennyi agyalagyult, felszines, buta ember van, nekem altalaban az a szimpatikusabb, akinek szuk a barati kore.
wow, gondolom, az a hulye, aki nem reggeltol estig fuvezni akar es a szobajaban ulni vagy berugni mindennap es 10 fiuval osszefekudni 1 honap alatt, es minden masodik sraccal smarolni egyetemrol meg persze drogozni. mert az en kornyezetemben ez a 2embertipus van, meg meg a 3., akik nem jarnak sehova, csak otthon ulnek es tanulnak.
nahat. csodas. mely beszelgetest meg meg az ugynevezett baratok kozott meg sose hallottam :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!