Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, nektek mi jár a fejetekben, mikor egy ismeretlennel hosszasan szemeztek?
Eredetileg a tini kategóriába akartam írni (mert én is az vagyok), de végül itt kötöttem ki annak reményében, hogy itt értelmesebb válaszokat kapok.
Már több különböző eset volt tömegközlekedésen mikor észrevettem, hogy 3-4 méterre pont engem néz egy lány amire én is az ő szemére szegezem a tekintetem és másodperceken keresztül bámulunk egymás szemébe, amíg valaki "fel nem adja"
Vehetem úgy, hogy ilyenkor kezdeményezésre vártok? Mert ha igen, akkor nem tudom ezt hogy csináljam tömegközlekedésen. Nem épp a legideálisabb hely.
Vagy netán azzal is szoktatok hosszasan szemezni akitől nem akarnátok semmit vagy nem tartjátok vonzónak?
Mi jár a fejetekben konkrétan?
randin szerintem ilyesmikre gondolnak
18 éves korig-hú milyen helyes meg izmos,biztosan a farka is jó nagy.
18-20 körül-tök jó kocsija van,biztosan nagyon drága.
20-25 körül-ha kicsit faragok meg alakítok rajta talán.
28-30 körül-keres vajon annyit,hogy eltartson engem meg a gyerekem?
A) nézek ki a fejemből, és nem is látlak, ha mosolygok is, mert zenét hallgatok.
B) mennyiért adnád el a szemed színét, mert nagyon szép/ hogy a busban van szép pillád.
Ezen kívül semmi más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!