Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges úgy visszautasítani egy nő szexuális közeledését, hogy ezt követően ne nehezteljen rám?
9! Nem hazudok. Még kegyből sem. És kifogást sem keresek, egyenes ember vagyok.
Kedves lány, remek társaság, kiemelkedő beszélgetőpartner. Számomra szexuálisan mégsem vonzó, holott sok férfi környékezi meg, valahogy engem mégsem fog meg a szexuális kisugárzása, pedig tényleg több haverom is irigy rám, mert sokszor sürög forog a közelemben és mert keresi a társaságom.
Igen, ezért. Nőket nem igazán szoktak elutasítani, szexuális közeledésüket pedig még kevésbé ezért nem is tudják helyén kezelni.
Plusz ők sokkal válogatósabbak tehát, ha a kiszemelt pasi lekoptatja akkor nagyobb a sértődés mint férfinál aki legtöbbször vállat von és megy a következő nőre.
Nem.
Sokkal, de sokkal jobban megsértődnek, mint a férfiak, mindig szarul jöttem ki belőle.
Tudom mit érzel kérdező.
Nálam is majdnem napi probléma :)
Megmondod neki, hogy nem az eseted.
Ha hisztizik, akkor kérdezd meg, hogy ha nem tudsz begerjedni a testétől, akkor lankadt pö....ccsel mégis hogy du.....gnád meg?
Szerintem a sértődés személyiségtől és nem attól függ, hogy az illető nő vagy férfi. Ezek az arányok szerintem korosztályonként is változnak, nem tehetünk egyik nemre sem ilyen általános kijelentéseket.
A kérdezőnek azt tudom javasolni,hogy kedvesen utasítsa vissza a hölgyet rövid indoklással. Viszont ne menjen át leereszkedő vagy sajnálkozó stílusba. :)
Szerintem ha megsértõdik, az az õ baja. Nem igen tudom, hogy kéne elkèpzelni a helyzetet. Pl. Nõként képtelen lennék annyira nyomulni valakire, hogy le kellene koptatni. Az ilyesmi nálam úgy mūködne, hogy észrevenném, ha egy férfi ridegen reagál rám, és rögtön venném a lapot s békén hagynám. A nyomulás kínos.
Akkor tudnék neheztelni valakire, ha valamiképp elhitetné hogy tetszem neki, aztán koppannék.
Máskülönben nem muszáj szavakkal kinyilatkoznod, hogy nen találsz vonzónak valakit, elég a ridegen fogadod a közeledését már az elején. Szerintem már ezen a ponton helyén kéne kezelje a dolgot és ne közeledjen, ha nem lát különösebben érdeklõdést a részedrõl.
5- os, akkor en ronda vagyok, mint a bun.
Minden kepzeletet felulmulo hevesseggel ostrolmoltam egy ferfit ket honapig es nem tudtam az ágyamba vinni. Ghostingolt a mult heten. Meg 160000- es wellnesshetvegere is meghivtam,de nem jott. Meg a baratomat is elhagytam erte, de akkor se jott. 200 kommentet irtam a videoi ala. Egesz nap csak vele cseteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!