Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van a cuckolddal kapcsolatban?
Engem ennek a felállásnak a másik oldala izgat, tehát ha én lehetek más feleségével.
Eddig 5 párnál voltam, végül egyik pár házibarátja lettem.
Magyarul havonta 1-2 alkalommal lefeküdtem a feleséggel.
Ezt nem szoktam tagadni, ha szóba jön.
Na már most:
Azt vettem észre, hogy itt, egy anonim oldalon valaki felhozza, akkor kb szétoltják a kérdezőt.
Közben meg a saját tapasztalatom az, hogy ha élőben beszélünk erről, hogy a legtöbb nő abszolút nem így fogadja, sőt, kifejezetten tetszik nekik, hogy a párjuk biztosítja a szabadságot.
Annyi, hogy nyilván azért nem az elejétől szeretnék ezt, de később el tudnák képzelni.
Most akkor, hogy van ez?
Akik itt valaszolnak nem uazok az emberek, akikkel eloben talalkozol.
Szemely szerint merhetetlenul csalodnek a paromban, ha nagyvonaluan felajanlana nekem h massal is szexeljek az o tudtaval. Nem kell ez a szabadsag, ez nem szabadsag, ez lemondas a kettonk kozotti intimitasrol.
Az emberek álszentek és prűdek !
Na meg itélkeznek egy olyan 'kapcsolatról viszonyról amiről halvány fogalmuk sincs !Ezek az emberek is csalnak csak titokban !
Nem ,nem altalanosítok. Tapasztalat !
Tisztelet a kivételnek :)
Nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!