Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit b@$zok el mindig, hogy a nők barátként tekintenek rám?
Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok az a tipikus jófiú, aki mindenben egyetért velük, aki meg se mer szólalni mellettük és hasonlók.2018. júl. 13. 10:04
11/14 anonim válasza:
Szerintem is ott, hogy nem teszed egyértelműbbé azt, hogy mit akarsz. Nem veszik észre, és ezért barátként tekintenek rád. Aztán lehet, hogy volnának olyanok köztük is, akik elkezdenének kicsit nyitni feléd, de mivel még mindig csak azt látják, hogy te csak barátkozol, inkább lemondanak rólad, és keresnek mást, mert azt hiszik, nem pályák számodra, tényleg csak barátkozni akarsz.
12/14 anonim válasza:
"Nem, nem vagyok az a tipikus jófiú, aki mindenben egyetért velük, aki meg se mer szólalni mellettük és hasonlók."
Ez olyan cuki. De vajnyi köze az egészhez. Végig nyílt lapokkal kell játszani. Nem azt mondom, hogy azonnal randira kell hívni, de küldeni és venni is kell a jeleket.
13/14 anonim válasza:
És én mit rontok el, hogy a férfiak mindig barátként tekintenek rám?
14/14 anonim válasza:
13-as. Dagi vagy, nem nézel ki jól. Egyéb esetben már meleg váltásban cserélődnének benned a fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!