Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vágynál a következő egy órában leginkább?
Figyelt kérdés
Nem! Nem vagyok jó tündér, tehát nem tudom teljesíteni, viszont kíváncsi annál inkább.
Ha csak egy dolgot mondhatnál, mi lenne az?
2018. júl. 12. 23:50
11/28 anonim válasza:
Hogy a párom akit 2 hónapja nem láttam mellettem legyen (még egy hónap és jön 4 napra)
13/28 A kérdező kommentje:
#5 Csak egy dolgot választhatsz.. :D
#9 Remélem kigyógyulsz, hajrá!
#10 Jól tetted, hogy nem mentél.
#11 Kitartást addig!
Az alvásra vágyóknak pedig jó éjt!
2018. júl. 13. 00:47
14/28 anonim válasza:
Hát együtt lenni azzal az egyetlen egy nővel akiért már nagyon rég óta oda vagyok.
15/28 anonim válasza:
Alvás Vele! (Sose fog már megtörténni) De köszi a kérdést, jól esett:))))
16/28 anonim válasza:
Csendre.. Bulivan a szomszéd kollégiumban..
17/28 anonim válasza:
Semmire. De tényleg. Imádom a férjem és a gyerekeim, babát várok, finomat vacsiztunk, aztán összebújtunk... semmire nem vágyom most, amim nincs meg. Persze jó lenne, ha nem lenne hitel a házon, vagy ha kevesebb kiló lennék, de nem ezek a lényeges dolgok. 😊
19/28 anonim válasza:
Hozza bújni ahhoz akit szeretek, ( csak még nincs, nincs itt )
20/28 anonim válasza:
A macskak nem tudjak megemeszteni a tejet, mert hianyzik beloluk az ehhez szukseges enzim.
Az anyatej az mas,de azt nem fog a tescoban kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!