Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit az életben soha senkinek nem vallanál be?
Hogy idén szereztem meg a matek érettségit...Mindenki úgy tudta, hogy van érettségim, de anno annyira féltem a matek óráktól, hogy mindig ellógtam, megbuktam, kicsaptak a suliból, estire jártam, ott sem értettem, megbuktam, pótvizsgát lekéstem, feladtam, bizonyítványt hamisítottam.
De most, 10 évvel később úgy éreztem muszáj neki ugranom.
Lefeküdtem többször is egyik haverom apjával 17 évesen aki akkor 45 volt.
Vagy volt egy rendezvényen össze akadtam egy cigány énekessel, volt ott minden.. Ez volt délután 5 -kor aztán este 9-kor össze keveredtem egy horogkeresztes pólóban lévő neonácival ott is volt minden😂😂 én ezen nagyon szoktam magamban mevetni.
Félig-meddig megerőszakoltam egy nőt.
Mai napig gyakran kiverem rá, akkor vesztettem el a szüzességem.
#12, #13 Az ilyenek miatt nem tartom sokra a nőket, és csalom meg az összeset akivel összejövök.
És ezt nem vallom be soha senkinek.
1. 16 évesen megerőszakolt 2 cigány gyerek.
2. Felvételiztem egy egyetemre,majd miután felvettek kértem anyámtól fél milliót hogy fel tudják jönni Pestre ‘tanulni’.Persze sosem iratkoztam be,csak kellett ennyi hogy kivegyek egy lakást és egy ideig el legyek belőle.
3. Prostituáltként dolgozom.
Hirtelen azt hiszem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!