Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is őrültség? Vagy ezzel csak azt akarja kifejezni mennyire szeret?
Szerintem beteg.
Amúgy se látom értelmét ennek, hogy "magamra tetováltatom a nevét"... Akkor már inkább valami szimbólumot, ami emlékeztet rá.
De 2 hónap után semmiképpen se normális.
Hat ha szet van varrva akkor sztem lehet ez egy jo poen. Ha ez lett volna elete elso tetkoja akkor az gaz. De igy hogy neki a tetko amolyan alap, sztem nem gaz sak egy kedves gesztus. Igy nincs okod annyira parazni.
🐴
Sosem értettem ezt a "magamra tetováltatok valamit, hogy emlékeztessen..." dolgot. Miért? Ha annyira fontos az a vki/vmi, akkor elfelejted? Idióta hype az egész, egy kényszer, hogy menőnek érezhesse magát a konzumidióta. Egy törzsi tetoválás, vagy egy börtön tetkó az jelentett valamit, de ez a divat b*ziskodás ez valami ultra gáz. Ja, hogy 24 évesen gondolom már egy high tech kannibál, 1000 év élettapasztalattal, egy Einstein és egy Bruce Lee keveréke a srác.
Sok sikert egy ilyen primitív paraszthoz, ugorjatok be egy fröccsre a legközelebbi romkocsmába, proszit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!