Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az itteni felhaszn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az itteni felhasználók hogy nézhetnek ki élőben? Kérlek kerüljétek a sértéseket.

Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 12:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

Úgy, mint mikor kimész az utcára és nézed az embereket.

Azért azt nem gondolod, hogy ide külön tenyésztett állat faj ír:))) Itt is ugyan olyan emberek vannak, mint akiket az utcán látsz, vagy munkahelyen.

2018. júl. 11. 12:54
 12/25 anonim ***** válasza:
20%
A kérdések tartalma, a lepontozások és a gyűlölettel teli hozzászólások alapján leginkább csúnya, kövér és szűz férfiak járnak ide, valamint átlag alatti, kisebbrendűségi érzéssel és féltékenységgel teli nők, akiknek csalódások kísérték végig az (eddigi) életét. Nincs igazam? De, amit rögtön látni fogsz abból, hogy az érintettek 0%-ra szavazzák le a válaszomat ;)
2018. júl. 11. 13:14
 13/25 anonim ***** válasza:
95%
Nincs igazad utolsó, a fröcsögő kérdéseket és válaszokat egy maréknyi kisebbség írja folyamatosan mantrázva, a többség korrekt és segítőkész.
2018. júl. 11. 13:25
 14/25 anonim ***** válasza:

Három lánnyal ismerkedtem innen az évek során, mondhatni komolyabb szinten.

Volt vékony, csinos, szerintem szép arcú. Telt, átlagos arcú. És cicis, popsis, csinos, kevésbé szép arcú.

Egyik sem volt csúnya, főleg nem elviselhetetlenül hátrányos kinézetű.

Tehát nem ilyen Mónika show szökevényeket sikerült kifognom. Nem modellek voltak, de csúnyák sem.

Nem minden a kinézet. Sokan nem azért nem találnak senkit, mert nem néznek ki elég jól. Bár könnyű ezt hinni, de sok múlik a jellemen, az egyén elvárásain a másikkal szemben, a környezetén ahol ismerkedhet stb.

2018. júl. 11. 13:32
 15/25 anonim ***** válasza:
81%
Tettek kellenek ide,nem kérdések.Holnap mindenki jöjjön délután 16h-ra a Deák térre.Aki ott lesz,azok lesznek a gyakorisok.De te is ott legyél kérdező !
2018. júl. 11. 13:33
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát nálam van egy kis túlsúly meg nem is vagyok túl magas de pont le...rom hogy ki mit gondol rólam. Eddig se ezután se az fog befolyásolni hogy ki mit gondol rólam hanem az hogy én mit hiszek magamról.
2018. júl. 11. 13:50
 17/25 anonim ***** válasza:
Vegyes
2018. júl. 11. 13:54
 18/25 A kérdező kommentje:
15-ös, ott leszek. Engem könnyen megismertek a színemről.
2018. júl. 11. 13:57
 19/25 acelsziv ***** válasza:
18: Miért? Színes tarajad van? :D
2018. júl. 11. 14:43
 20/25 anonim ***** válasza:
Mint egy-egy lefosott kilométerkő.
2018. júl. 11. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!