Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van minden filmben az hogy akik szexelnek kialakul a szerelem? Ez igaz?
Figyelt kérdés
2018. júl. 10. 00:33
1/9 anonim válasza:
Mire gondolsz? Mert én többször látok filmekben egyéjszakásra példát.
2/9 anonim válasza:
Nem. Az ilyen filmek kb arra jók, hogy: “gyere paraszt nézd meg, ilyen veled soha nem fog történni”. Szex után nem sem fogsz többet jelenteni annak, aki előtte sem akart komolyat.
3/9 anonim válasza:
Szoktam ilyen filmeket nézni és azokban a végén csak beleélveznek a nő szájába és vége is. Szerelemről szó sincs soha. 😮
4/9 anonim válasza:
Fordítva szokott lenni. Normális ember nem szexel addig, amíg nem lesz szerelmes.
5/9 anonim válasza:
Sokaknál így van. Főleg lányoknál
6/9 anonim válasza:
Kérdező, nem igaz. Ezek romantikus vígjátékok, a való élethez közük nincs.
7/9 anonim válasza:
Annyira igaz, mint a "barátság extrákkal" néven elterjesztett f&szság. Ez kell a hülyéknek.
8/9 anonim válasza:
Mert azok filmek, nem a valóság. Ez a különbség.
9/9 anonim válasza:
Azok a filmhulladékok azért lettek legyártva, hogy kimossák az erkölcsöt a fiatalokból.
Mert az én most nekem azonnal élvezet annál fontosabb nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!