Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mar a szexet elképzelni, hogy lehet ezen túllépni?
Beleragadtam az elvalt nök szerepebe , hittem h minden megoldódik csak a megfelelö pasi keruljönelö
De ha meg is van a szikra , vegul megsem tudomelkepzelni h intim helyzetbe kerulök , nagyon sok szeretetre volna talan szuksegem h ez megtörtenjen
Meg is szoktam h egyedul vagyok
A gyerekemmel is nagyon szoros a kapcsolatom , nem tudom mas szerepben latni magam , ki lehet ebböl törni ?
Nem erzem magam hitelesnek valami miatt a nemisegben , pedig apolt vagyok , smink stb
Hogyan lehet ebböl kitörni ?
Mert az en koromban a pasik nem tinikent udvarolnak , kitartóan ?
41 nö
A férfiak főleg szex miatt jönnek össze a nőkkel. Szex és házias attitűd, tetszik vagy sem. Ha ezek nincsenek meg akkor egy 45-50 körüli férfi miért jöjjön össze masodhegeduskent egy nővel (a gyereke után), ha meg szex sincs kozottuk?
Az összes 40 feletti férfi akit ismerek mai napig a gurulo krumplit is megdugna.
Na itt se kapsz majd hasznos tanácsot. Már a második randin bugyit le attitűd uralkodik itt.
Én ettől a mai pasiságtól nem tudom elképzelni, hogy bárkivel is ágyba bújjak. Kiráz a hideg tőle.
Szerezz barátokat, mondjuk az is nehéz feladat, mert egy mosolyt is invitálásnak vesznek, de talán így jobban közel tudnátok kerülni, hátha kisül belőle valami jó is.
"a férfiak a vakolatra mennek hiába hazudnak"
Tehát ha valaki nem felel meg a te elképzelésednek, az hazudik? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!