Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írják itt az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják itt az oldalon sokan, hogy csak a (közel) tökéletes férfiaknak lehet párjuk, ha a valóság teljesen mást mutat?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kérdésnél látom, hogy téma, hogy mennyire válogatósak a nők, ha egy férfi nem 190 cm magas, izmos, gazdag, stb stb tökéletes adonisz, akkor már csak a prostituáltak maradnak neki és/vagy az örök magány, és ebben az álláspontban hajthatatlanok.

De miért? A való élet nem őket igazolja, egyáltalán nem...

Nekem is van pár ismerősöm, aki a lehető legtávolabb áll az általuk lefestett "alfahímtől", mégis van valakijük: egyik pl huszonévesen cső alkesz, nem dolgozik, a kocsmában tartozása van, ha van is némi pénze akkor arra megy el, és jelenleg a barátnőjével tartatja el magát (2 éve), a másik idegesítő, alacsony, büdös (hetente max egyszer fürdik), úgy öltözik mint egy csöves, és nemrég lett vége az 5 éves kapcsolatának, 2 hónapon belül máris egy újabb csajjal nyomul, a harmadik már nem alkesz de nem olyan rég szokott le, még mindig eléggé le van pukkanva, és nem túl igényes, ők most álltak neki a baba-projektnek a párjával, a negyedik a tipikus "csendes kocka", otthonülős beállítottságú nerd aki az anyukájával lakik, nagyon vékony, félős, neki is van barátnője (már nem az első).

De hogy bárki által csekkolható példát hozzak, minden politikai eszmét félretéve ott van Orbán Viktor. Most tényleg tegyük félre a politika részét, nézzük csak emberként, nem egy általános vélekedés szerinti "alfahím" az ipse, lássuk be, mégis van felesége - és mielőtt bárki a pénzzel, hatalommal jönne, előbb házasodtak, mint hogy Viktor ismert politikus lett volna.

Vagy ha bárki belenéz bármelyik riportműsorba, ahol az ország szegényebb rétegeiből szólaltatnak meg embereket, akkor nem épp kigyúrt, tökéletes mosolyú dúsgazdag álompasikat mutogatnak, mégis van feleségük, családjuk.

Folytathatnám, van még pár, de azt hiszem a lényeg érthető. MESSZE nem tökéletes férfiaknak is van barátnőjük a valóságban.

MIÉRT állítják akkor sokan egy az egyben azt, hogy ez LEHETETLEN?

Ők nem látják azt a sok férfit, akinek egy csomó hibája ellenére is van párja? Vagy szerintük csak a fullos modellek számítanak nőnek?

Egyáltalán komolyan gondolják ezt, hogy ENNYIRE nehéz átlagos férfiként párt találni, vagy ez csak valami unaloműző trollkodás?

(Kieg.: nem, nem rondák az említett pasik barátnői. Nem topmodell kategóriások, de nem is elhízott mocsáriszörnyek, átlagos lányok.)

2018. júl. 9. 09:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7, szerencsés vagy, de sajnos sokszor szerintem tetszenének egymásnak az emberek, akár szerelem, házasság is lehetne a dologból, de nem mernek lépni, és nem lesz belőle semmi. Én is így vagyok most, a nőnek, akibe szerelmes vagyok, van egy rossz kapcsolata, én meg nagyon bátortalan vagyok. De a sikerért tenni is kell, még ezért is sajnos.
2018. júl. 9. 16:54
 12/18 anonim ***** válasza:

Van is benne igazság,meg nincs is.Igazából rengeteg tényező játszik közre abban,hogy valakinek lesz-e párja vagy nem.Nekem 23 éves koromig nem volt senkim és nem azért mert nem ismerkedtem,hanem szimplán akiket elém dobott az élet az összes leányzó valamilyen szinten selejtes volt és nem a külsőre értem(valamelyik vagdosta magát,valamelyikről kiderült hogy foglalt,volt olyan akinek a munka volt büdös,stb.).

Nem azt mondom,hogy Brad Pitt vagyok,de nem voltam ronda,lejártam kondizni is és van egy lány barátom,aki komolyan nem értette,hogy miért nem találtam senkit.Jól keresek,hülye se vagyok,nem vagyok k*rv@pecér se.

Száz szónak is egy a vége.Aki normális komoly kapcsolatot keres annak meg kell szenvednie ha nincs szerencséje.

28/F

2018. júl. 9. 18:01
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Na beindult a “ baromi könnyű nőzni csak a ronda férfiak szép nőt akarnak” szöveg. Attól hogy pár nő átesik a ló túloldalára még nem könnyű. Én is ismerek csajt , aki tènyleg jó bringa és ezt tudja is magáról:jobbnál jobbakat hajtott el. 2 ficsúr ért el nála eredményt: egy “ én vagyok a király mindenkimás csicska tehát be lehet kapni” típusú műmájer rosszfiú, meg egy nálam nem szebb nem okosabb nem gazdagabb ürge aki depressziós bőgőmasina ám a csaj gerjed arra ha tutujgatni tudja. Tehát pár csajnál gond van az emeleten de nincs szó arról hogy könnyű lenne általánosságban a nőzés. Sok átlagférfi sőt rengeteg meg azokat a nőket szedi fel akiket xy menőcsávó dobott valahányadik keretszűkítésnél illetve hárem frissítéskor és rádöbben hogy már ketyeg igencsak a biológiai órája avagy szülni is kéne
2018. júl. 11. 13:23
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

"A férfiakat nem nehéz elcsábítani."

Egy részüket tényleg nem, de ki akarna olyannal együtt lenni, aki bárkinek hagyja magát elcsábítani? Igényes férfi megválogatja a partnereit.

Ráadásul én nem "egy férfit" akarnék elcsábítani, hanem AZT a férfit, aki nekem bejön - őt meg ki tudja, mennyire nehéz vagy nem nehéz?

Nem csak a külsőre gondoltam, nem csak azzal lehet gond.

Persze, ilyn is van, én azokra gondoltam, akiknek azért nincs párjuk, mert állításuk szerint nem ütik meg a bradpitt-mércét, és senki nem érdeklődik irántuk. Olyan simán lehet bárkinek, hogy egyszerűen nem talál olyasvalakit, akivel el tudna képzelni kapcsolatot, ez tök természetes.

Nem, az általam említett lányok nem is hibbantak, mármint nem olyan szinten, amit te írsz. Ráadásul ezeket azért hoztam fel, hogy ha nekik is lehet többnyire normális barátnőjük, akkor ezeknél a pasiknál normálisabb férfinak miért ne lehetne barátnője?

"Sok átlagférfi sőt rengeteg meg azokat a nőket szedi fel akiket xy menőcsávó dobott valahányadik keretszűkítésnél illetve hárem frissítéskor és rádöbben hogy már ketyeg igencsak a biológiai órája avagy szülni is kéne"

Ilyet még életemben nem láttam, de még az ismerőseim se (volt már hogy ilyesmi téma volt baráti társaságban), szóval annyira nem lehet általános. Biztos létezik ilyen is, de nem hinném, hogy ennyire "rengeteg" ilyen eset van.

2018. júl. 11. 15:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Olyan jó ezeket a "mindenkinek van esélye barátnőt találni", "a külső nem számít", stb. hülyeségeket olvasni. Pár éve még elhittem, reményt adtak ezek a sz*rok, de érdekes módon senkinek sem kellettem.
2018. júl. 11. 15:40
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
13, itt nem arról van szó, kinek miért nem sikerül nőzni. Hanem azokról, akik olyan sületlenségeket állítanak, hogy EGYÁLTALÁN NINCS ESÉLYED KAPCSOLATRA, HA NEM VAGY MILLIOMOS VAGY TOPMODELL. Ami hülyeség. És azt tényleg csak az állítja, akinek nőszámba csak a felszínes macák mennek. Vagy aki azt próbálja meg ezzel ideologizálni, hogy ő alkalmatlan kapcsolatra.
2018. júl. 11. 15:42
 17/18 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem azért, mert nehéz egy jó párkapcsolatot találni és emiatt azt hiszik, hogy akkor tudnának nőt találni, ha gazdagok lennének és izmosak. Csak abba nem gondolnak bele, hogy az olyan nő nem saját magukért lenne velük, hanem a pénzéért, izmos testükért. Nem tudják magukat, annyira értékelni, hogy igenis nem vagyok egy senki, vannak értékeim és van egy saját személyiségem. Inkább csak a felszínes útban látnak hasznot, mintsem magukat tennék helyre.

Ja és egy valamiben nincsenek tisztában, ha minél kevesebb luxus autóban feszítő pénzes kondis majom van, akkor kevesebb hasonló csaj lesz. A férfiak ugyanúgy felelősek ezért és fellehet lépni ez ellen, nem unalmas tömegembert kreálni magukból.

2018. júl. 12. 08:58
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
Még annyit tennék hozzá, hogy én se vagyok valami sikeres a párkeresésben és nem is volt még párkapcsolatom, mostanában csak egyoldalú vonzalmak jönnek össze vagy tetszik valaki és nem kellek neki vagy neki tetszenék, de nekem nem tetszik. Mást nem tehetek, mint tovább keresem addig míg meg nem találom azt a lányt, aki tetszik nekem és neki is tetszeni fogok. Felesleges olyanokat belebeszélni, hogyha jobb külsőm lenne és gazdagabb lennék akkor más lenne minden- minden.
2018. júl. 12. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!