Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az "úgy kellett neked, instapitsára/plázacicára csorgattad a nyálad" tök elfogadott ezen az oldalon, de ha egy fiú írja, hogy minek sutyerákkal jöttél össze, akkor jön a személyeskedés?
Hogy "na te vagy a lúzer jófiú, aki senkinek sem kell".
Ennyi erővel az előbbi lányoknál is lehetne személyeskedni, hogy na ők meg az ocsmány csúnyaságok, akiknek nincs instagramja, mert maximum a saját anyjuk lájkolná be a képeiket, meg ilyenek.
De valahogy ezen az oldalon mintha a férfiak vitakultúrája értelmesebb, személyeskedésmentesebb lenne.
A társadalom 80% a hulladék. Minek beszélni róla olyan ez mint a levegővetel....
A média és az internet kitermelt egy igazi hulladék generációt
Vitakultúra? Magyarországon csak az anyázás megy
A magyar ember meg van győződve hogy mindig egy picit okosabb a másiknál bármiről is van szó...
Párválasztás volt a kérdés?
Bocs van párválasztás a fogyasztói társadalomban vagy kényszerű fogyasztás van az emberekből is ugyanúgy mint a telefonokból? Vajon a párok hámy százaléka boldog együtt?
Ki a jószívű ki a lúzer? A lúzert a helyzet adja jószívű emberek pedig rég kihaltak aki önmagát jószívűnek tartja az is egy beképzelt majom...
A 21.század az emberiség vége felé halad melyet a mértéktelen fogyasztás és az egocentrikus világkép alakít olyanná amilyen de a legboldogabbak azok az emberek melyek legnagyobb gondja hogy miért nincs barátnője
Elvis
Na, jó sok minden lett idekeverve.
"Mert, ha egy fiú tényleg plázacicákra csorgatja a nyálát (nagyrészt hiába) vagy kikezd velük akik utána lekoptatják nem igazán egyenlő azzal, hogy egy a lány kiválaszt és összejön egy jóképű barommal ami után nyavalyog, hogy mennyire át lett verve és/vagy ki lett használva."
Először is, ez nem igaz. Szerintem pont ugyanolyan az, aki felszínes libákra hajt, és utána picsog, hogy nem kell nekik, mint az, aki összejön egy barommal, és utána sír, hogy bántja, bunkó vele.
Másrészt pedig, ha valaki kifog egy barmot, akkor miért pont attól lenne, hogy jóképű?
Jöttem már össze nem túl jóképű férfival, de utána rájöttem, hogy nem érdemes. Bottal sem nyúlnék még egyszer olyanhoz, akiért nem vonzódom fizikailag is nagyon.
A jókéű srácok között is van rengeteg normális, köztük a párom is, aki nem barom kicsit sem, és szeretjük egymást.
Amúgy nem áldozat az a nő, aki állandóan barmokat fog ki, akár jóképűek, akár nem, annak oka van, ha folyamatosan ezeket választja.
Fiatalon még oké 1-2x belefutni ilyenekbe, nekem is sikerült, de nem azért, mert felszínes, jóképű bunkókat választottam volna, hanem egyszerűen nem volt elég emberismeretem és önbecsülésem. Értelmesebb lányok megtanulnak szűrni.
Megjegyezném azt is, hogy engem rohadtul idegesít, amikor azzal jönnek női válaszolók, hogy nem instapitsára kellene csorgatni a nyálukat, vagy jönnek azzal is, hogy nem azokra a nőkre kellene, akiknek nagyon jó alakjuk van, sminkelnek, érdekli őket a divat...stb., igazából őket pitsázzák le. Én ilyen nő vagyok, van instagramom is, és egyáltalán nem igaz, hogy arrogáns lennék vagy ne lennék alkalmas komoly kapcsolatra, csak szexre. Az a véleményem, hogy ezt retekronda, löttyedt testű, elviselhetetlen természetű, frusztrált nők írogatják, akik úgy próbálják előadni, hogy ők többek lélekben attól, hogy soha életükben nem emeltek meg egy súlyzót, nem tudnak sminkelni, és rbancosnak tartanak egy szexibb, nőiesebb öltözetet.
Pont ugyanolyan, mint amikor igénytelen, lúzer srácok jönnek azzal, hogy azért nem kellene senkinek mert nem kigyúrt, nőverő bunkók, hanem csodálatosan kedves srácok. :D Nincs kettős mérce, nekem ugyanolyan szánalmas ez a jelenség mindkét nemnél.
Csak arról szól az egész, hogy nem akarnak kilépni a komfortzónájukból, lusták, és testben-lélekben igénytelenek magukra, és ezért inkább másokban keresik a hibát folyamatosan.
A fogamzásgátlásos téma pedig nagyon nem illik ide, ott csakis azért lehet jobban empatizálni a női oldallal, mert ezek a bogyók tényleg tudnak egészségügyi károkat, kellemetlen mellékhatásokat okozni. Nálam teljesen kizárt, hogy szedjem, élhetetlen úgy az életem. Az óvszer nem avatkozik bele az ember hormonháztartásának a működésébe.
Ha elterjedt lenne a férfi fogamzásgátló, akkor nem lenne kérdés, hogy elfogadom-e, ha a barátom nem szeretné szedni, ha neki kellemetlen mellékhatásokat okoz. Ez nem nemi kérdés. Egyszerűen teljesen más az óvszer és a fogamzásgátló természete. Főleg, hogy nem minden nőnek okoz nagy kellemetlenséget a tabletta, és nem minden férfinek élvezhetetlen a szex gumiban. Pl. a páromnak meg se kottyan, hogy gumival védekezünk, pedig azért párszor csináltuk anélkül is, van viszonyítási alapja. Kár volt ezt idekeverni.
Mindkét félnek igaza van.
Előre sosem tudod, hogy a másik milyen, mert ismerkedéskor és a kapcsolat elején mindenki igyekszik a legszebb arcát mutatni.
De valahogy mégis, én élőben is tapasztaltam már férfinál és nőnél is, aki olyat magasztalt az egekig, akiről már első látásra lerítt, hogy nem valami hűséges típus. Sőt, fel tudom idézni az egyik ismerősömet is(nő, jól néz ki), aki még a mai napig panaszkodik Facebook-on, hogy nincs rendes pasi, közben meg volt neki több rendes, komoly pasija is, és ő dobta ki az összeset. Ugyanígy eszembe jutott egy férfi is, aki tényleg azokat a tipikus plázacicákat akarja, aztán csodálkozik, ha azok átejtik.
Én úgy vagyok vele, hogy a felszínes ember nemtől függetlenül megérdemli a sorsát. :)
22/N
#10 Az óvszer egy darab gumi, amit felhúzol arra a pár percre/órára, amíg szexelsz, a tabletta pedig sok nőnél maradandó egészségügyi problémát okoz... Én sem szedhetek pl, de a barátom teljesen oké vele, mert ezt felfogja ésszel...
Egyébként a kérdésre válaszolva: nemtől függetlenül kár egyáltalán vitakultúráról beszélni ezen a platformon/ebben az országban.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!