Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képes lennél egy alkoholistáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes lennél egy alkoholistával párkapcsolatot kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Nem az a tipikus kocsmatöltelék, de mindennap iszik és estére enyhén, de részeg.
2018. júl. 8. 20:46
1 2
 11/14 peca1000 ***** válasza:

Á, isten ments!

Ne piáljon soha, max. buliban 1 pohár sört, v. bort ihat.

Én egyáltalán nem iszom alkoholt, buliban is csak szénsavmentes ásványvizet iszok.

Ha fokozott a hangulat, még a rostos gyümölcslé is befigyel :)

2018. júl. 8. 22:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Én már nem ítélek el senkit. Az alkoholistát sem.
2018. júl. 8. 22:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Pont ma beszélgettünk a nagymamámmal és anyukámmal arról, hogy miért ment hozzá az alkoholista apámhoz, aki 3 éves koromra, mire elváltak eladta mindenünket az összes bútorunkat, még a tányérokat is, nőket hozott fel a lakásunkba amikor mi is otthon voltunk, nem volt hajlandó dolgozni stb. Anyám szerint az elején nem volt "olyan", a mamám szerint meg de, csak hiába beszéltek anyámnak.

Szóval nem, soha nem lennék olyannal aki iszik.

2018. júl. 8. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Antialkoholistaként egy alkoholista udvarolt nekem. Azonnal mondtam neki hogy ne igyon, kicsit visszább vett. Mostanra semmit nem iszik. Ilyen is van. Gondolom nem volt igazi remegős alkesz, csak rossz szokás volt még a piàzása és én fontosabb voltam neki, előtte meg a pia adott örömet neki. Most boldog. Látja hogy mellettem hogy halad jobb irányba. Ha inna egyszer is hatalmas balhét csapnék és szakítanék. Ennyi. Egyszóval ha piázik valaki azzal nem kell együtt lenni. Ha szereted, szoktasd le. Vagy felejtős.
2020. febr. 9. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!