Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyugtassam meg magam?
A barátom jóvan van egy munkatársnőjével. Néha leveleznek is vicceseket.
Sajnos nagyon önbizalomhiányos vagyok ezért elkeserít ez. Pedig tudom, hogy semmi nincs, a barátom meg is mutatja a levelezést és pl volt olyan, hogy lett volna céges program, amin a lány is ott volt mégsem ment el, hanem inkább velem volt. Tehát érzem a tetteiből, hogy szeret és a józan eszem tudja, hogy nincs semmi gond, csak mindenki próbál a munkatársaival jóban lenni.
Hogy nyugtassam meg magam, hogy ne hozzam fel ezt egy bizonytalan pillanatomban a barátomnak és ne kezdjek el veszekedni? Nem akarok sárkány lenni.
Huhh, Kérdező, te tényleg már mindent megpróbáltál :D
Na, most akkor őszinte leszek. Valamiért te nem bízol benne, mindenféle oldalról megközelítve sem. Eleve ha nincs bizalom, akkor nincs normális kapcsolat sem. Ezt semmivel sem lehet kompenzálni. Ahogy az egyik hozzászóló írtál, meg kell húznod a határt. Mondd a párodnak, h neked ez nem fér bele, rosszul érzed magad ettől, hiába, h 3638738x próbáltad magad megnyugtatni. Ha ellenkezik, akkor tudod miről van szó... Ez csak rosszabb lesz Kérdező. Jobb feladni, mert ez így egyikőtöknek sem oké. Ha tényleg nincs a párod és a kolléganője közt semmi, akkor jobb neki egy olyan pár, aki ezt tolerálja.
#9-nek adok igazat. Mindenkinek más fér bele. Nekem se férne bele az írogatás, én se írogatok és ehhez nem is kell magam visszafogni, egyszerűen nem igénylem.
Aki meg igen, az keressen olyat, akit nem zavar. Én ebben nem tudok engedni sajnos, még akkor sem, ha emiatt egyedül maradok (mivel inkább egyedül vagyok és jól érzem magam, mint legyek valakivel, aki mellett szarul érzem magam)
12.: igen, pont ezt írom. Hogy önbizalomhiányom van és azon szeretnék változtatni, ami a gondolataimban van, nem pedig a baratomat korlátozni.
11.: tényleg mindent próbáltam es nagyon sokat beszéltem erről a baratommal. Nem akarok ilyen miatt véget vetni egy egyébként jó kapcsolatnak, ez nem megoktas, mert ezt a problémát akkor másik kapcsolatba is ugyanúgy tovább vinném. Párom szerint az is lehet a baj, hogy a szüleim példáján kiskorom óta azt láttam, hogy nem lehet a ferfiakban bízni, apum megcsalta anyát, elhagyott minket egy fiatalabb nőért, aki a kollegája volt és hónapokig titkolta, hogy már gyereke is van. Emiatt félek allandóan. Belefáradtam ebbe a félelembe és hiába birkatürelmű velem a barátom, meg tenyleg semmit sem takargat a dolgaiban, tudom, hogy nehéz velem lenni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!