Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megszökök egy fiúval mert nincs más kiutam, és utána ne adj isten elhagy, mi lesz velem? Meg merjek vele szökni? 18/L
Ez az egyetlen kiutam......csak félek hogy mi lesz ha évek múlva nem kellek neki mit kezdek az életemmel.
Nem akarok szarból fosba menni. Nincs senkim.
Az szokott lenni, hogy odamész, szépen takarítassz, főzöl, mosol, dugol, szopol, nyalol, gombot varrol, emellett, ellenőrizgetnek, nem járhatsz ki, néha pofán is vernek, úgy 21 évesen szülsz egy puját, mehetsz haza, de neked ugye nincs hova, aztán keresgélhetsz neten egy balekot, akivel jó lehetne, de ugye nincs idő a gyerek miatt és nézheted hogyan cseszted el az életed.... egyedül. Inkább tanulj, ha nincs rá keret, dolgozz, mindegy, csak valamennyire alapozd meg magad, mert kicsi az esélye, hogy ennyi idősen megbízható, stabil kapcsolatod lesz. Szerintem ne dobd még a lovak közé a gyeplőt.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!